Vraag & Antwoord

OS Windows

"Zoeken naar meer afbeeldingen" werkt niet!

Anoniem
Midna
5 antwoorden
 • Er gebeurt niets omdat je zelf afbeeldingen had moeten downloaden op je computer. Je kan je afbeelding wel wijzigen in de voorbeelden die je nu ziet staan.Als je rechts op een ander plaatje klikt dan krijg je een andere afbeelding.
 • Ik wil een andere afbeelding hebben voor mijn gebruikers profiel in Windows Vista maar als ik op "Zoeken naar meer afbeeldingen" click gebeurt er niks. Hier is een screenshot om 100% duidelijk te maken waar ik het over heb.

  [img:113c25447a]http://img5.imageshack.us/img5/6273/uwafbeeldingwijzigen.png[/img:113c25447a]

  Heeft iemand hier enig idee waarom het niet werkt, of hoe ik dan op een andere manier een ander plaatje kan kiezen?
 • [quote:138d793650="The Dragon"]Er gebeurt niets omdat je zelf afbeeldingen had moeten downloaden op je computer. Je kan je afbeelding wel wijzigen in de voorbeelden die je nu ziet staan.Als je rechts op een ander plaatje klikt dan krijg je een andere afbeelding.[/quote:138d793650]
  Als je op die knop drukt kan je zoeken door mappen naar andere afbeeldingen. En die heb ik wel, maar als ik op die knop druk kan ik niet zoeken op mijn laptop naar andere afbeeldingen. En als je op rechts op een ander plaatje klikt gebeurt er niks.
 • Normaal gesproken zou na het klikken op deze knop de map afbeeldingen moeten worden geopend. Daar kan je dan een andere afbeelding selecteren.
 • Als je op een andere afbeelding geklikt hebt moet je daarna op afbeelding wijzigen klikken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.