Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Taakbalk tweemaal zo hoog indien Quick Launch in opgenomen

Rosturp
4 antwoorden
 • Als ik in mijn Taskbar de Quick launch iconen opneem wordt hij plots twee keer zo hoog. Dat is nergens voor nodig (slechts een drietal icoontjes) en ik wil het gewoon op éénhoog hebben/houden. Ik kan hem niet kleiner slepen (uiteraard na ontgrendeling) alleen maar helemaal weg (of dus tweehoog). Als ik de Quick Launch er weer uithaal wordt het weer éénhoog.
  Ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet uit. Weet iemand hoe ik het wel voor elkaar krijg?
 • Windows versie?

  Zie tips in volgend onderwerp:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=166482

  en de doorlink aldaar naar:
  [i:cf8491ac3a]Onderwerp: Taakbalk in xp twee keer zo hoog???smaller maken lukt niet![/i:cf8491ac3a]

  Anders misschien een optie in:
  Kelly Theriot Taskbar Repair Tool Plus (TaskbarRepairToolplus)
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=161801
 • Link daar is dood: http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm
 • [quote:59b100c1ae="Rosturp"]
  Zie tips [/quote:59b100c1ae]
  Bedankt! Ik heb de bedoelde tips even gelezen alsook al andere threads hier, mag zag daar of geen nieuws in of geen 'duidelijke richting' oplossing. Heb nog een tijd zitten pielen en heb het weggekregen. Zoals vele anderen vóór mij weet ik niet meer precies de volgorde van wat er gedaan werd. Ik meende de groep Quick Launch iconen naar het onderste gedeelte te hebben gemoved (iets verandert er dan met die dubbele verticale gearceerde lijnen, ik meen zelfs dat ze verdwijnen) en toen weer terug naar boven (en die gerarceerde lijnen bleven toen nog steeds weg) DAN kon ik het verkleinen en was alles weer zoals ik het wilde.
  Dus het heeft - volgens mij - iets met het voorkomen van die verticale gearceerde lijnen te maken. WAAR die vandaan komen c.q. bijhoren is me een raadsel. Maar goed mijn 'probleem' is weg. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.