Vraag & Antwoord

OS Windows

McAFee kan niet geinstalleerd worden in Vista

Anoniem
rinaldinho
3 antwoorden
 • Ik heb vandaag bij iemand McAfee moeten updaten (nieuwe versie) aangezien zijn abonnement was verlopen. Deze heeft hij gratis via zijn internetprovider.
  Nu heb ik McAfee op de laptop geinstalleerd (eerst oude verwijderd) en dat ging goed. Toen ik de computer opnieuw moest opstarten was het icoontje rechtsbeneden verdwenen van McAfee.

  Ik heb McAfee files / bestanden etc. volledig weer verwijderd en wilde deze opnieuw gaan uitvoeren/installeren. Echter, deze gaf telkens foutmelding dat er een Java envoirement geupdate moest worden. Java update 13 zit er al op en McAfee kan niet geinstalleerd worden.

  Ook heb ik gemerkt dat ik de pagina's Google maps en routeplanner niet meer kan gebruiken. Heeft dit met Java te maken? Zo ja, wat kan ik doen?


  Het is een Vista Premium. Iemand idee/tips wat ik kan doen?
 • Is dit geen crosspost ? Zie : http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=457883#post457883
 • ach, hier staat die ook: http://forums.breekpunt.nl/forums/topic.asp?TOPIC_ID=45650 , overigens met -denk ik een waardevolle- tip:
  http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS100507
  maar het is maar de vraag of je zoiets een crosspost moet noemen. ik zou dat liever willen beperken tot ´meer dan één keer dezelfde vraag in één forum´

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.