Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmelding in toep.logboek XP

lion
2 antwoorden
  • Als ik Ad-Aware AE (de laatste versie) installeer, zonder de Ad-Watch invoegtoepassing (aangepaste install.), dan vind ik in het toepassingslogboek van Win XP de volgende melding:

    Kan beschrijving voor gebeurtenis-ID (0) in bron (Lavasoft Ad-Aware Service) niet vinden. De lokale computer beschikt wellicht niet over de benodigde registergegevens of DLL-berichtbestanden om berichten van een externe computer te kunnen weergeven. U kunt mogelijk de schakeloptie /AUXSOURCE= gebruiken om deze beschrijving op te halen, zie Help en ondersteuning voor details. De volgende gegevens zijn deel van de gebeurtenis: Failed to uninstall service.

    Hierbij vraag ik me af wat er loos is en of dat kritisch is. Een de-install. gevolgd door een nieuwe install. van het progje gaf hetzelfde…
    Kan iemand hier iets mee?
  • Had je voor die fout in Windows Logboeken het artikel daarover op computer!totaal al gecheckt? Je hebt weliswaar een andere foutmelding dan beschreven in deze Ad-Aware AE won't start. Maar draai je wel Windows XP met Service Pack 3?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.