Vraag & Antwoord

OS Windows

Na terugplaatsen backup, melding NTLDR ontbreekt

4 antwoorden
  • Door een foutje moest ik een backup van Windows XP terugzetten. Na het opnieuw opstarten krijg ik de melding "NTLDR ontbreekt" en na een herstart precies hetzelfde. helaas heb ik het antwoord niet kunnen terugvinden met de zoekfunctie maar hoe kan dit ineens. De harde schijf is niet stuk want ik heb na een aantal herstarts met hetzelfde resultaat Win XP opnieuw geinstalleerd op dezelfde disk. Toen dat is gebeurd opnieuw een backup terug gezet om te voorkomen dat ik alle drivers opnieuw moest installeren maar dat mislukte wederom. NTLDR ontbreekt, wat is er fout gegaan? Hoe kan ik dit voorkomen in de toekomst. Disk is niet defect.
  • U kan een windows xp opstart diskette maken dan moet het weer goedkomen.Op het forum van www.computeridee.nl staat ook zo een probleem.
  • als dit over dezelfde computer gaat als 'xp met fouten', dan ben je me toch aardig aan het rommelen geweest met dat systeem, kan dit ?
  • Bij mijn weten doe ik niets anders dan anderen doen. Dit fenomeen trad ineens op. Nu heb ik er al twee dagen geen last van maar het kan zo maar weer optreden, dus wat ik dan fout doe, zeg het maar.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.