Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen na installatie Google Chrome

None
6 antwoorden
 • vandaag probeerde ik Chrome te installeren en te gaan gebruiken. (FF is mijn standaard) In eerste instantie beviel Chrome me toch niet. Gede-installeerd. Vreemd was dat een aantal chrome-iconen bleven.Nog vreemder en vooral vervelend was dat na systeemherstel een aantal snelkoppelingen op bureaublad (C!T,bank,etc) het niet meer spontaan deden en steeds weer opgezocht moesten worden uit de bekende lijst .Ook een de-install van Firefox lukt niet, zelfs niet in V.M.Dat vind ik wel héél merkwaardig..
  Kortom het is een vreemd zootje geworden. Heeft iemand een idee hoe ik uit deze impasse kom?
 • Misschien een systeem herstel.?????? Naar een eerdere datum zoals je waarschijnlijk wel weet.
 • sorry, vergeten te melden dat ik dat meteen al gedaan had. Leverde vooralsnog niets op.
 • uiteindelijk toch maar een her-install van FF gedaan (hoewel de oude versie niet weg te halen was) en toen liep alles weer normaal. Toch vreemd. Ben nu een beetje bang voor Chrome, hoewel het wel lekker snel was.
 • Misschien iets van doen met dit artikel ??

  http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Nieuws-artikel/Google-dicht-xss-lek-in-Chrome.htm
 • daar lees ik dan dd april 2009:
  in dezelfde week dat Firefox twaalf lekken gedicht kreeg, heeft ook Google zijn browser gepatched. Bij Chrome gaat het om een ernstig XSS-lek.(??)
  Het gaat om een fout in de wijze waarop de Google browser met bepaalde url's omgaat. Chrome kan zo uit het niets worden opgestart en gedwongen worden willekeurige javascripts (??)uit te voeren.
  Chrome wordt bij een aanval op het lek niet direct, maar indirec(??) benaderd. Gebruikers die naar een kwaardaardige url surfen in Internet Explorer, krijgen te maken met code die Chrome in meerdere tabjes opent en allerlei scriptjes (??)draait.
  Dat is ook gelijk de grote beperking van deze uitbuiting; hij werkt alleen als het surfen dus met IE gebeurt, en Chrome nog niet open stond.
  einde citaat.De vraagtekens zijn van mij.
  Voor zover ik het begrijp (ahum) zal het niet op mijn situatie slaan, het was meteen al mis.En vreemd dus dat FF niet te verwijderen was. Enfin, het probleem lijkt verdwenen te zijn. Hartelijk dank

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.