Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Regel verwerking bij afsluiten OUTLOOK - kan dat?

Rosturp
6 antwoorden
 • Wij gebruiken Outlook en regels om de e-mailberichten te verplaatsen. Wat wij echter wel willen is dat de verwerking van de regels pas gebeurt als Outlook wordt afgesloten. Is dit te realiseren binnen Outlook of een tool?
 • nee niet dat ik weet.
 • Iets zoals "Outlook" bestaat niet.
  Wel bestaat er de (Windows) Outlook [b:9c2d8b8cc2]Express[/b:9c2d8b8cc2] en de (MS) [b:9c2d8b8cc2]Office[/b:9c2d8b8cc2] outlook.
  Geef dus ruim informatie over zowel je Windows- als de "Outlook" versie.

  Hoewel je de tip Regels maken in Outlook al gelezen hebt, is mij niet duidelijk of de optie "[i:9c2d8b8cc2]Regels kunt u tijdelijk uitzetten door het vinkje weg te halen[/i:9c2d8b8cc2]" iets voor je is :?
  Voordat "Outlook" wordt afgesloten alsnog de optie "[i:9c2d8b8cc2]Regels nu uitvoeren[/i:9c2d8b8cc2]" gebruiken…… toch.

  Misschien een Ad-on: Auto-Mate Add-in for Outlook
  http://software.techrepublic.com.com/abstract.aspx?docid=704843

  Of… wat ik hier mis… je gaat dieper in op je "synchronisatie-systeem".

  Off topic:
  Daarbij is het niet verstandig om je e-mail adres op internet te zetten…. of je wilt mail van spam en spammeman ontvangen.
 • Rosturp mijn dank voor je reactie. De tip was goud waard en was precies wat wij zochten! :D
 • [quote:9c6019f410="r.heeremans"]De tip was goud waard en was precies wat wij zochten! :D[/quote:9c6019f410]Mooi :D
  Waarschijnlijk bedoel je daarmee de opties in (Office?) Outlook zelf en niet de Ad-on.

  Teruglezend vermoed ik dat je startpost door een moderator is aangepast…. :roll:

  Bedankt voor de melding :)
 • Neen, de Ad-on leverde het gewenste resultaat. Het probleem zat bij ons in het feit dat de e-mail bij ontvangst in Postvak IN gesynchroniseerd werd en een CRM systeem. Zodra je echter verwerkingsregels in OUTLOOK inbracht werkte de synchronisatie niet want de e-mail kwamen dan niet in het Postvak In terecht. Door de Ad-on kan ik nu zelfs gedifferentieerd de OUTLOOKregels laten werken op basis van tijdinterval. Hierdoor worden de e-mails eerst in het CRM-systeem verwerkt en vervolgens op basis van de OUTLOOK-regels binnen OUTLOOK verwerkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.