Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Bijlagen in Windows Mail niet meer te openen

Peter Vooges
19 antwoorden
 • Na installatie van IE8 kan ik de bijlagen van windows mail niet meer openen, bij IE7 ging dat prima, nu krijg ik de mededeling: dit bestand kan niet worden gevonden, controleer of de naam goed is gespeld. Het zou moeten worden geopend met Word 2003.
  Wat heb ik niet goed ingesteld en hoe los ik het op.
 • Ik zou eerst eens kijken of er updates voor Office zijn. :o
 • Ik heb Office 2003 en alles werkt, behalve nu dus het openen van bijlagen. Als ik de bijlage naar word kopieer dan kan ik het bericht wel lezen.
 • Als het in IE7 werkte dan moet het in IE8 ook werken,alleen is IE8 beter beveiligd,daarom zijn er waarschijnlijk ook updates voor office 2003.U kunt gewoon zoeken naar updates en dan naar updates voor andere producten downloaden.
 • Zie eens mijn reactie in Onderwerp: Powerpoint openen in outlook express
 • Sorry :? Foutje.
 • Heb hier hetzelfde probleem na het installeren van IE8 en dan met alle bijlagen. Plaatjes, filmpjes, powerpoint, niets opent meer als ik de bijlage aanklik. Heb de instellingen al gecontroleerd en deze staan goed. Ik krijg ook totaal geen melding waarom hij het niet doet.
 • In het scherm wat opkomt ( dat met die beveiligingsopmerking ) op NEE klikken.

  Misschien heb je hier wat aan
  http://www.hccnet.nl/eCache/DEF/38/006.html
 • http://www.microsoft.com/netherlands/windows/windowsvistaservice/E-mail/windows_mail_bijlagen.aspx
  of verder:
  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=instellingen+%22windows+mail%22+bijlagen+openen+outlook&btnG=Zoeken&meta=
 • Wat is de extensie van het bestand, maw weet je zeker dat een een Word 2003 bestand is en geen 2007 versie ?
 • :D :D De oplossing van Andre@home werkt, het heeft dus met de beveiliging te maken. Via de link http://www.microsoft.com/netherlands/windows/windowsvistaservice/E-mail/windows_mail_bijlagen.aspx en de optie 2 werkt het als vanouds. Bedankt voor jullie meedenken.
 • :D
 • [quote:561875574e="trippys"]:D :D De oplossing van Andre@home werkt, het heeft dus met de beveiliging te maken. Via de link http://www.microsoft.com/netherlands/windows/windowsvistaservice/E-mail/windows_mail_bijlagen.aspx en de optie 2 werkt het als vanouds. Bedankt voor jullie meedenken.[/quote:561875574e]
  Hiero niet hoor. Ben al aan het puzzelen wanneer hij wel of niet bijlages opent. Tot zover is mijn bevinding: na het opstarten van de computer voor de 1e keer windows mail starten, kan ik de eerste minuten wel bijlages openen, daarna niet meer. Sluit ik dan windows mail af en herstart ik hem weer, dan kan ik weer bijlages openen, daarna blijft het zo ver ik nu kan bekijken het ook wel werken.
 • [quote:edaa9618be="wiwa"] Sluit ik dan windows mail af en herstart ik hem weer, dan kan ik weer bijlages openen, daarna blijft het zo ver ik nu kan bekijken het ook wel werken.[/quote:edaa9618be]Dan werkt het toch of zie ik het verkeerd….. :?
  Herstarten is een vaker voorkomend iets om permanente veranderingen door te voeren… onder Windows.
 • [quote:6a98f5f905="andre@home"][quote:6a98f5f905="wiwa"] Sluit ik dan windows mail af en herstart ik hem weer, dan kan ik weer bijlages openen, daarna blijft het zo ver ik nu kan bekijken het ook wel werken.[/quote:6a98f5f905]Dan werkt het toch of zie ik het verkeerd….. :?
  Herstarten is een vaker voorkomend iets om permanente veranderingen door te voeren… onder Windows.[/quote:6a98f5f905]

  Ik herstartte de computer niet, alleen windows mail.

  In ieder geval werkt het vandaag wel weer goed. Voor mijn gevoel een beetje raar dat het vandaag wel werkt en gisteren niet. Zal kijken of het morgen ook nog werkt.
 • Blijkbaar werkt het ook al je Widows mail herstart…. zie zover geen nieuw probleem nog ontstaan… 8)
 • Nu werkt het openen van de bijlages weer niet. Moet eerst windows mail weer afsluiten en daarna weer herstarten. Kan er nog geen vat op krijgen waarom dit gebeurd. Een kennis van mij heeft trouwens hetzelfde probleem.
 • gooi alle cookies en internetbestanden eens weg….
 • Ga internet explorer 8 deinstalleren. In engelstalige fora wordt dit probleem ook al ondervonden bij sommige mensen. Het gaat dan alleen om enkele vista gebruikers in combinatie met windows mail en na het installeren van IE8. Ik val daar dan denk ik ook onder.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.