Vraag & Antwoord

OS Windows

Is dit mogelijk met Vista

Anoniem
Edmond Varwijk
4 antwoorden
 • Hallo ik zit met een vraag. Ik gebruik mijn PC voor heel veel dingen, gamen, chatten, website's maken etc….

  Maar heb in mijn nieuwste PC ook een TV kaart erin zitten en vindt Vista Media Center wel fijn werken en dingen opnemen en dan uit standby halen is reuze handig.

  Maar nou heb ik toch een paar vraagjes hierover.

  Kan ik het op een of andere manier zo instellen dat ik met de afstandbediening mijn computer aan kan zetten of uit standby kan halen dat die automatisch MCE opstart.

  Kan ik het ook zo doen dat als ik bijvoorbeeld een programma inprogrameer op mijn eigen account (2 accounts van mijn eigen met wachtwoord alle rechten en gastaccount) en dan standby zet dat die dan toch automatisch op gaat nemen.

  Groetjes Maikel!
 • Je kunt een computer niet aanzetten met een afstandsbediening. Als je een opname wilt maken moet de computer aan staan. Als het geen vette gamebak is zal dat weinig stroom kosten, ik doe het ook zo. Tijdens mijn vakantie heeft de pc een week aangestaan om elke dag de tour de france op te nemen. Ik moet zeggen dat harde schijf recorders beter werken dan een computer. Bij zeer lange opnames in 1 stuk lopen beeld en geluid bij elkaar weg.
 • [quote:b2aa21c202="stee0036"]Je kunt een computer niet aanzetten met een afstandsbediening. Als je een opname wilt maken moet de computer aan staan. Als het geen vette gamebak is zal dat weinig stroom kosten, ik doe het ook zo. Tijdens mijn vakantie heeft de pc een week aangestaan om elke dag de tour de france op te nemen. Ik moet zeggen dat harde schijf recorders beter werken dan een computer. Bij zeer lange opnames in 1 stuk lopen beeld en geluid bij elkaar weg.[/quote:b2aa21c202]

  Hallo jammer dat dat met de remote niet lukt. Ik weet dat de hdd recorder beter is maar het is maar voor erbij!
 • Via een USB CM21A en een afstandsbediening kan ik gewoon de PC aanzetten hoor.
  Dient in de bios wel de USB op bootable te staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.