Vraag & Antwoord

OS Windows

windows 64 bit

6 antwoorden
  • goedemiddag, ik heb al een tijdje gezocht (o.a google) naar een antwoord op de volgende vraag. ik gebruik momenteel win XP home premium 32bit. verder gebruik ik o.a. een WD essential 1Tb externe HD. (ntfs bestands systeem). op deze schijf worden voornamelijk MKV bestanden geplaatst die met de WD hdtv media speler worden afgespeeld. als ik in de toekomst zou willen overstappen naar een 64 bit OS kan ik de externe HD en de bestanden die daar momenteel op staan dan nog wel "benaderen"? of moet de schijf dan opnieuw geformatteerd worden? alvast bedankt voor de reactie(s)!
  • Nee hoor dat kan prima, een Windows 64 bits OS maakt ook gebruik van NTFS.
  • o.k dank je voor het snelle antwoord. dus het feit dat de MKV bestanden onder een 32 OS zijn "aangemaakt" en op de schijf zijn geplaatst maakt ze niet ontoegankelijk voor een 64 bit OS begrijp ik? en de schijf blijft dus ook gewoon te gebruiken in combinatie met de WD media speler?
  • [quote:3c15c0a6bb="landh"]o.k dank je voor het snelle antwoord. dus het feit dat de MKV bestanden onder een 32 OS zijn "aangemaakt" en op de schijf zijn geplaatst maakt ze niet ontoegankelijk voor een 64 bit OS begrijp ik? en de schijf blijft dus ook gewoon te gebruiken in combinatie met de WD media speler?[/quote:3c15c0a6bb] Inderdaad dat maakt niet uit
  • o.k bedankt, ga binnenkort aan de slag.
  • ik zou ook even kijken of de WD speler ook werkt onder 64-bit de meeste software werkt wel maar niet alles!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.