Vraag & Antwoord

OS Windows

Reboot in slaapstand

5 antwoorden
  • Hallo, Ik zit met het volgende probleem. Als ik mijn laptop met daarop windows vista in slaapstand zet, reboot de computer soms. Dit heeft als resultaat dat mijn laptop uiteindelijk gewon staat te draaien. Nu heb ik al een vorm van symptoombestrijding: Het komt door een systeemfout (schijnt een bekend probleem te zijn) Ik heb nu aangevinkt bij geavanceerde systeeminstellingen dat de computer daarbij niet mag rebooten. Dit heeft als resultaat dat hij dit niet meer doet, maar wel steeds een BSOD geeft in slaapstand. De problemen zijn ontstaan nadat ik een externe geluidskaart (emu 0202) heb geinstalleerd. Ook wil de computer sindsdien niet iedere keer lekker opstarten. Soms moet ik 3 keer proberen voordat hij doorstart naar windows, anders blijft hij hangen met een zwart scherm op het moment dat je het inlogscherm zou moeten krijgen. Al met al, weer veel vista leed. Wie weet de oplossing voor deze problemen? Alvast bedankt! Groet, Floris Hoogenboom
  • http://www.homerecording.be/forum/t5943.htm Dit is 1 voorbeeld van problemen met de kaart. Op google staan er nog veel meer. Is de kaart wel geschikt voor Vista? :roll:
  • http://www.emu.com/support/vista.asp :o
  • Appart, want er staat bij estimated final web release wel dat er drivers beschrikbaar zijn:S Dus in theorie zouden ze het uitontwikkeld hebben, of het staat heel krom op hun site.
  • sommige usb-apparaten geven nou eenmaal startproblemen..... check de bios ook eens op instellingen voor opstarten van usb-apparaten (wordt dan nog al eens aangeduid met zoiets als ´other devices´.)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.