Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows wachtwoord achetrhalen

arjant2
6 antwoorden
 • Hallo,

  Mijn ouders hebben op mijn pc een wachtwoord ingesteld, en ik kan alleen op de pc wanneer zij er zin in hebben.

  Ik zou dus graag dat wachtwoord willen achterhalen [i:3ed7e827d7]wanneer ik dus aangemeld ben[/i:3ed7e827d7], niet opnieuw instellen ofzo, anders hebben ze het door:p.

  Ik heb iets gelezen over SECPOL.MSC, maar kweet niet hoe dat juist werkt.


  Samenvattend: Ik wil dus een windows wachtwoord achterhalen terwijl ik aangemeld ben op die pc.

  owja ik heb windows xp prof
 • wachtwoord zal er niet voor niks opzitten heb ik zo het idee?
 • Je ouders hebben groot gelijk :P !

  Waarom? Omdat er andere dingen in het leven zijn dan achter je PC zitten. En dat moet je leren inzien ;) !

  Maar wat je bijvoorbeeld kunt doen, is met ze afspreken dat je PC-tijd kunt verdienen. Als jij laat zien dat je (bijvoorbeeld) je huiswerk af hebt, de afwas hebt gedaan of het gras hebt gemaaid, dan geven zij jou een afgesproken tijd achter de PC. Hoe meer je doet, hoe langer je achter de PC mag. En doe je niks, nou, dan mag je dus niet achter de PC. Voor wat hoort wat :) !

  Overigens: zelfs met een eigen PC zit je er niet constant achter. Ik ben ervaringsdeskundige wat dat betreft. En als je er voor je werk veel achter zit, heb je 's avonds geen zin meer om er nog iets mee te doen, dan lees je liever een boek of kijk je TV :P
 • Misschien heeft de TS geen huiswerk, wonen ze in een flat en hebben ze een afwasmachine………. :wink:
 • Och, hier kun je met enig googlen makkelijk zelf uitvinden, denk ik zo. Heb vorige week nog iemand met zoiets geholpen. Die kon niet meer inloggen op zijn eigen laptop. Blijkt echt griezelig eenvoudig te zijn. Vista is in een paar minuten te rooten, ook al zit er nog zo'n sterk wachtwoord op. En de meeste tijd besteed je dan nog aan booten. Gewoon eng.
 • Breng TS nou niet op ideeën, Gerben :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.