Vraag & Antwoord

OS Windows

microsoft update review

5 antwoorden
  • Hi, In Microsoft Uppdate is een optie "Updategeschiedenis weergeven" ("Review Update History"). Kan iemand mij vertellen, waar die info wordt opgeslagen, ie bestandsnaam en locatie? Ik krijg namelijk opeens alleen maar de laatste twee updates te zien. Het is nou niet bepaald een wereldschokkend probleem, maar toch zou een simpele oplossing welkom zijn. Ik heb dit fenomeen een paar jaar geleden ook al eens gehad en heb het toen opgelost, door een backup terug te halen. Maar als ik het ook op kan lossen door alleen maar een bepaald bestand of bepaalde directory terug te halen, is dat natuurlijk een stuk makkelijker. Dus als iemand me kan helpen (voor zowel XP-Pro als W2K-Pro), dan graag. groetjes, Marcel
  • Dat soort gegevens staat in het register. Maar wat nou het belang daarvan is?
  • Hi Gerben, Dat zou betekenen, dat m'n registry aardig vernaggeld zou moeten zijn, en die indruk heb ik niet. Marcek
  • Ik weet niet beter dan dat de hele historie m.b.t. Windows updates "ergens" in de mapstructuur [b:9c6c1d4bd3][u:9c6c1d4bd3]SoftwareDistribution[/u:9c6c1d4bd3][/b:9c6c1d4bd3] te vinden is. Als je de hele mapstructuur onder deze map verwijdert, dan fuctioneert Windows (Auto)update nog steeds, maar ben je het overzicht van eerder verwerkte updates kwijt.
  • Je kan wanneer je bij Configuratiescherm, Systeembeheer,Services ,Windows Udate de service windows update stop zetten. Daarna de gehele map Software Distribution verwijderen. Nadat dit gedaan is de service Windows Update weer aanzetten.(automatisch vertraagd starten) De computer opnieuw opstarten dan wordt de map Software Distribution opnieuw aangemaakt..De gehele geschiedenis van updates is nu schoon.Windows update starten en kijken of er updates zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.