Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer: 'Is null or not an object'

E. Cle
6 antwoorden
 • [b:d8c3c7e0fa]PROBLEEM[/b:d8c3c7e0fa]
  Onlangs ben ik overgestapt van XP naar Vista Business (clean install) waarbij ik meteen de [i:d8c3c7e0fa]Internet Explorer 8[/i:d8c3c7e0fa] in gebruik heb genomen.
  Om de een of andere reden krijg ik nu op [i:d8c3c7e0fa]bepaalde[/i:d8c3c7e0fa] sites constant de volgende boodschap:
  [list:d8c3c7e0fa]An Error has occured in the script on this page.
  … is null or not an object.[/color:d8c3c7e0fa][/list:u:d8c3c7e0fa]
  [b:d8c3c7e0fa]VRAAG[/b:d8c3c7e0fa]
  Is er iemand die hetzelfde probleem heeft gehad en ondertussen precies weet hoe dit kan worden verholpen?

  Ik heb al heel veel naar een oplossing van dit euvel gegoogled. Duidelijk is dat vele gebruikers eenzelfde probleem hebben, maar niemand heeft er een oplossing voor, oftewel kan ik het antwoord erop niet vinden. Naar mijn gevoel is het een fout in IE 8 zelf.

  Sta mij wel toe te zeggen dat ik niet gediend ben met antwoorden, zoals: 'Gebruik een andere browser!' of dergelijke meer, want eigenlijk vind ik dat een beetje te simplistisch en te gemakkelijk antwoord dat ik zelf ook wel kan bedenken… :?
 • Toch nog een simpele: er zijn al diverse updates voor IE8 uitgebracht. Zijn die al geinstalleerd? Het lijkt n.l een probleem met de compabiliteittsweergave en daar zijn al updates voor.
 • [b:a352ef2653]Updates voor IE8[/b:a352ef2653]

  Jazeker, dat was het eerste waar ik aan dacht eigenlijk, maar ook dat heeft niet mogen baten…
 • http://windowshelp.microsoft.com/Windows/nl-nl/ff6cc789-e857-439d-a384-08bfa45354271043.mspx :o Misschien dit eens proberen?
 • [b:1d3e494bc0]… Misschien dit eens proberen?[/b:1d3e494bc0]

  Dat is zeker een mogelijkheid, alhoewel… Persoonlijk vind ik dat dit nogal iets te drastisch, zeker omdat ik al zoveel tijd heb gespendeerd om alles naar mijn hand te zetten. Daarom wil ik niet meteen het kind met het badwater weggooien en nog wat afwachten of er geen minder drastische oplossing uit de bus komt.

  Toch alvast bedankt voor de gespendeerde tijd en moeite, Dragon! :wink:
 • Je stelt alleen Internet opnieuw in .Dus je installeert Internet niet opnieuw.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.