Vraag & Antwoord

OS Windows

Vraagje Windows 7

7 antwoorden
  • Ik heb een paar vraagjes over windows 7. Ik ben van plan om over 1 á 2 weken een nieuwe computer te kopen. Is het mogelijk om dan gelijk windows 7 erop te installeren en die te gebruiken tot de release van windows 7, en dan een licentie te kopen? Of komen er weer van die acties net zoals bij vista, dat als je vista koopt je gratis mag upgraden naar windows 7? Ik heb namelijk niet zoveel zin om nu vista aan te schaffen voor 100,- en dan over een paar maanden weer met een "verouderd" besturingssysteem te zitten.
  • W7 kun je natuurlijk altijd installeren, wat er ook op staat. Bij diverse winkels kun je ook kale pc's kopen, zonder software. Of je stelt er zelf een samen, evt. met hulp van dit forum.
  • je kunt 7 natuurlijk installeren en tot volgend jaar JUNI Gebruiken dat is dus dik een jaar. En tegen die tijd heb je misschien weer een nieuwe PC?
  • jaja ik ben ook van plan er zelf een samen te stellen. Maar het is dus niet zo dat 2 weken voor de echte release De beta van windows 7 opeens niet meer op wilt starten ofzow?
  • de release is in october, de release client die je gratis kan downloaden zal tot maart normaal werken en daarna irritant gaan worden
  • oké bedankt dan weet ik genoeg.... bespaart me weer "tijdelijk" 100,- :D
  • Watch the calendar. The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you'll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010. You'll also need to install the programs and data that you want to use Bron: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.