Vraag & Antwoord

OS Windows

Knippen plakken van bestanden werkt niet meer

5 antwoorden
  • Op mijn nieuwe pc kan ik geen bestanden meer knippen, kopieren/plakken. Deze draait op [b:9494740c0e]Vista[/b:9494740c0e] Ook [b:9494740c0e]CTR+C/V[/b:9494740c0e] lukt niet. Teksten knippen en plakken in Word ed, werkt wel gewoon. Het lijkt mij in principe niets dat met het clipboard te maken heeft. Zijn hier wellicht mensen met ervaring voor dit probleem?
  • er wordt gemeld dat een simpele herstart van de pc wonderen doet bij dit soort problemen..... soms helpt systeemherstel. en weer anderen melden succes van deze bron: http://kb.mozillazine.org/Clipboard_not_working
  • Herstart en systeemherstel heb ik als eerste geprobeerd. Werkte niet helaas... En het clipboard werkt wel gewoon, want teksten kan ik wel gewoon knippen en plakken (heb ook al heel Google doorgenomen..)
  • oh, je had dus al een en ander bekeken en geprobeerd........ deze ook al: druk vijf keer achtereen op een shift-toets. (zie toegankelijkheidopties)
  • Dacht even dat het een grapje was. Maar nee, dat werkt ook niet.. Kan ik ergens de gebruikersrechten aanpassen? Wellicht dat het daar aan ligt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.