Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan Messenger (Windows Live) niet installeren

None
8 antwoorden
 • Ik maak gebruik van Windows Vista Home Premium en heb Windows Live versie 2008 op m'n pc. Als daarvan de nieuwe versie wordt aangeboden lukt het installeren niet en wordt alles steeds weer teruggedraaid. Er wordt gemeld dat een bepaalde sleutel niet kan worden geopend etc. Heeft iemand enig idee?
 • Wel als beheerder ingelogd, of de installatie met admin rechten gedraaid? Staat de oude messenger wel uit? Of verwijder die eerst eens helemaal.
 • Ik sta onder Gebruikersaccount te boek als Administrator. Daarnaast moet ik eerst Windows Live openen om de melding te zien voor het installeren van de nieuwe versie. Ik kan 'm dus niet uitschakelen. En al eerder heb ik geprobeerd mijn bestaande versie te verwijderen en daarna een schone installatie uit te voeren. Maar het probleem (de melding!) bleef hetzelfde en ik moest via systeemherstel m'n lopende versie terughalen.
 • verwijder messenger via het configuratiescherm eens helemaal
  daarna ook de mappen in 'Programma Files'

  register opschonen

  installeer de nieuwe
 • Via configuratiescherm wordt bij de programma's alleen Windows Live Essentials vermeld en het verwijderen daarvan lijkt niet te lukken. Moet ik hier mee doorgaan? Is het niet vreemd dat er geen andere onderdelen van Windows Live voorkomen? Bij Program Files zijn Windows Live en Messenger wel te zien.
 • live messenger is een onderdeel van windows live
  selecteer windows live verwijderen,, en dan zie je ook de optie live messenger
 • Maar in Configuratiescherm staat alleen Windows Live Essentials en niet Live Messenger. Gewoon doorgaan met te proberen Windows Live Essentials te verwijderen?
 • ja

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.