Vraag & Antwoord

OS Windows

kan windows XP niet installeren...

3 antwoorden
  • ik wilde vandaag windows XP installeren, maar dat lukt niet. Bij de partitie keuze staat er alleen maar 'Onbekende Schijf". Ik kan helemaal niks aan partities kiezen(er staat druk pijl-omhoog of pijl-omlaag om een partitie te kiezen, maar dat gaat lastig als je niks kan kiezen). Als ik dan op enter-druk om het te installeren, dan geeft ie een error aan, iets over dat je moet installeren op een IA-64 schijf of een blabla-86 schijf. Erg vervelend want Vista werkt bij mij zo instabiel als maar kan. MVG, Spins
  • Om wat voor een merk/type PC/moederbord gaat het? Mogelijk moet je nog drivers van de SATA controller slipstreamen op de originele Windows XP installatie CD via applicatie [url=http://www.vlite.net/]vLite.[/url] En gaat het bij die Vista installatie om een echte installatie DVD? Of een recovery partitie/DVD? Want dan worden er ook nog vele (hulp)programma's geïnstalleerd.
  • De pc is een Medion, het is een 32-bits besturingssysteem, de processor is een Intel core 2 duo CPU E4500 @2,20ghz. Het is een recovery Partitie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.