Vraag & Antwoord

OS Windows

geen geluid in Windows 7

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik krijg het niet voor elkaar om geluid te krijgen in Windows 7 als ik de stekker aansluit op de front bus voor headset lukt het wel, maar aan de achterkant wil het niet lukken.
    Bij hardware staat bij geluid dat alles werkt, maar niet dus.
    Mijn moederbord is een MSI K9AGM2 met ingebouwde geluidskaart bij Vista uitproberen werkte het geluid ook niet via de achter aansluiting dit was geen probleem aangezien ik Vista niet gebruik maar XP-prof waar het perfect werkt. Windows 7 staat op een aparte 2 HD.
  • [quote:27b3c3e1db="fatman"]Ik krijg het niet voor elkaar om geluid te krijgen in Windows 7 als ik de stekker aansluit op de front bus voor headset lukt het wel, maar aan de achterkant wil het niet lukken.
    Bij hardware staat bij geluid dat alles werkt, maar niet dus.
    Mijn moederbord is een MSI K9AGM2 met ingebouwde geluidskaart bij Vista uitproberen werkte het geluid ook niet via de achter aansluiting dit was geen probleem aangezien ik Vista niet gebruik maar XP-prof waar het perfect werkt. Windows 7 staat op een aparte 2 HD.[/quote:27b3c3e1db]


    Heb het al opgelost met een soldeer bout en extra stekkertjes lukte het, maar gebruik niet de ingangen die worden aan gegeven de kleur combinaties kloppen niet.

    gr. Frits
  • Zou de uitgangen gebruiken. 8)

    Overigens zou het zomaar kunnen zijn dat je in de configuratie software niet de goede uitgangen hebt gekozen, 2 speakers op een 6.1 configuratie b.v. zal misschien wel niet werken, ook voor een HD uitgang kiezen van de videokaart werkt niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.