Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 aanschaffen

The Dragon
18 antwoorden
 • Ik las op internet een artikel waarin gesproken wordt over een Windows 7 family pack, zodat je op meerdere computers kunt installeren.
  Weet iemand al of dat in Nederland ook gaat gebeuren ?

  Tevens las ik dat in een aantal landen een soort voor-inschrijving mogelijk is waarbij behoorlijk lage prijzen gehanteerd worden, o.a. in Engeland.
  Als ik Engeland zo'n versie zou kopen, zou die dan wel Nederlandstalig in te stellen zijn ?
 • [quote:5058af72e2="Peter Vooges"]Ik las op internet een artikel waarin gesproken wordt over een Windows 7 family pack, zodat je op meerdere computers kunt installeren.
  Weet iemand al of dat in Nederland ook gaat gebeuren ?

  Tevens las ik dat in een aantal landen een soort voor-inschrijving mogelijk is waarbij behoorlijk lage prijzen gehanteerd worden, o.a. in Engeland.
  Als ik Engeland zo'n versie zou kopen, zou die dan wel Nederlandstalig in te stellen zijn ?[/quote:5058af72e2] Waarschijnlijk is alleen de Ultimate-versie meertalig.
 • Ja ik las daar wel iets over, maar dacht dat je die ook na de installatie nog zou kunnen wisselen.
  Ik dacht dat op de DVD van Vista ook alle talen stonden en dat je die bij de installatie eenmalig kon kiezen.
  (ik werk nog met XP)
 • http://www.computeridee.nl/page.jsp?id=2442642 Misschien kan je hier wat mee.
 • Ja het merendeel had ik al gelezen.
  Alleen wel jammer dat een upgrade van XP naar 7 niet mogelijk lijkt te zijn.
 • Ja, het is weer hetzelfde liedje met Microsoft. Ik ben 20 jaar een trouwe gebruiker geweest, maar na de flop van Vista was ik het echt zat. In 2007 ben ik overgestapt op het Apple-platform met wel een windowsversie op de Mac er naast om bepaalde sites te kunnen lezen die slordige website bouwers maken en die niet in safari of firefox te lezen zijn. Dat zijn hoge uitzonderingen.
  Windows 7 lijkt een aanzienlijke vooruitgang te worden (ook die ben ik aan het uitproberen op mijn Mac), maar als ik dan dat versie-gedoe weer zie en die prijzen…… dan ben ik blij dat ik de overstap gemaakt heb.
  Het besturingsysteem OS X leopard is gewoon beter dan windows en met het verschijnen van OS X snow leopard in september zal het kwaliteitsgat alleen maar groter worden.
 • [quote:e1306b43ca="peterVL57"]Ja, het is weer hetzelfde liedje met Microsoft. Ik ben 20 jaar een trouwe gebruiker geweest, maar na de flop van Vista was ik het echt zat. In 2007 ben ik overgestapt op het Apple-platform met wel een windowsversie op de Mac er naast om bepaalde sites te kunnen lezen die slordige website bouwers maken en die niet in safari of firefox te lezen zijn. Dat zijn hoge uitzonderingen.
  Windows 7 lijkt een aanzienlijke vooruitgang te worden (ook die ben ik aan het uitproberen op mijn Mac), maar als ik dan dat versie-gedoe weer zie en die prijzen…… dan ben ik blij dat ik de overstap gemaakt heb.
  Het besturingsysteem OS X leopard is gewoon beter dan windows en met het verschijnen van OS X snow leopard in september zal het kwaliteitsgat alleen maar groter worden.[/quote:e1306b43ca] Ach ,een Spammertje. :?
 • [quote:3af6ac4b87="The Dragon"] Ach ,een Spammertje. :?[/quote:3af6ac4b87]
  Slaat ook nergens op. :evil:
 • [quote:4459d77c2d="The Dragon"] Ach ,een Spammertje. :?[/quote:4459d77c2d]  …… je hebt het er maar druk mee in feedback. :wink:
 • Tot volgend jaar juni hoef je nog helemaal niks te kopen, dus je kunt rustig afwachten wat er allemaal komt.
 • Helemaal waar, nou ja tot iets van maart geloof ik, want dan gaat de twee uur beperking in.
  Voor die tijd is er zat over geschreven lijkt me.
  Ik ga iig wel over. Ik vind deze versie wel weer de moeite waard.
 • Ik draai nu sinds twee dagen de 64 bit versie van Windows 7 (de trial van Microsoft) en ik ben er tot nu toe erg tevreden over.
 • Ja, dat is ook de versie die ik draai, inmiddels al 2 weken en zo goed als alles draait of er is een vervanger voor te vinden.
 • Ik wacht geduldig op Windows 7 Ultimate 64 en ga deze dan naast mijn Vista Ultimate 64 gebruiken.
 • [quote:40d3c76159="Peter Vooges"]Ik las op internet een artikel waarin gesproken wordt over een Windows 7 family pack, zodat je op meerdere computers kunt installeren. Weet iemand al of dat in Nederland ook gaat gebeuren ? [/quote:40d3c76159] Volgens het artikel op techzine over Prijzen Windows 7 Family Pack lekken uit is dat nog niet bekend. Of was dat toevallig ook het artikel dat je zelf gelezen had.

  Of er in Nederland een Windows 7 family pack komt, zullen nog moeten afwachten. Ik denk dat je dat beter niet in Engeland kunt kopen. Daar hebben nog steeds de Engelse pond. Ik meen me te herinneren dat ze daar vooralsnog niet over wilde gaan op de Euro.
 • Ja, dat artikel zag ik ook en ik zie nu dat het behoorlijk recent is en er dus nog wel niet zoveel extra info bekend zal zijn.

  Tja die pond in Engeland, dat lijkt me niet zo'n probleem, meer een kwestie van goed omrekenen en anders is er op het vaste land vast nog wel een ander land wat dit voordeel ook krijgt, maar zoals gezegd, het moet uiteindelijk dan wel in het Nederlands geïnstalleerd kunnen worden (en ultimate is dan een beetje over de top wat versie betreft).
 • [quote:676626c5c9="Lange Pier"][quote:676626c5c9="The Dragon"] Ach ,een Spammertje. :?[/quote:676626c5c9]
  Slaat ook nergens op. :evil:[/quote:676626c5c9]
  Gelukkig zijn er dus ook genuanceerde meningen. Ik heb niks tegen windows 7 inhoudelijk. Ik ervaar het als een veel beter systeem dan het huidige windows. In mijn werk ben ik afhankelijk van een windowsomgeving en dat zal ook wel zo blijven, dus ik juich deze verbeteringen alleen maar toe. Dat neemt niet weg dat ik in de laatste anderhalf jaar ervaring heb opgedaan met een beter systeem. Dat heeft niks met spammen te maken, ook op dit forum zullen er gebruikers zijn, die dezelfde ervaring hebben.
 • MOD-EDIT: Dragon je hebt een PB.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.