Vraag & Antwoord

OS Windows

twee systemen

Anoniem
fatman
4 antwoorden
 • In mijn PC heb ik 2 HD's elk opgedeeld in 2 partities op de een staat XP-prof op de ander Windows 7 RC1 met de Boot manager kan ik kiezen welke ik wil opstarten, de programma's van XP-prof heb ik op een partitie staan van de 2e schijf op de andere partitie staan de Data. Langzaam wil ook overschakelen naar Windows 7 RC1, dus moet ik de programma's van XP ook installeren in Windows 7 RC1, maar om niet alles dubbel te installeren wil ik die van Windows 7 over die van XP installeren zal dit lukken zonder problemen te krijgen, met enkele kleinere progr. heb ik het geprobeerd en niets aan de hand.(CCleaner, Adobe Reader, Tuneup)

  Bij instalatie worden toch bestanden op de C schijf geschreven ook al staat het programma op een andere partitie, en de C is Windows 7 een andere schijf als bij XP.

  bvd Frits
 • Fijn… en de vraag is…..?

  PS: om nu al alles op een RC versie te "gooien…" Straks komt de definitieve kun je weer opnieuw, dan wil je die oude zooi van de RC toch niet meer….
 • [quote:9fafb72ff5="andre@home"]Fijn… en de vraag is…..?

  PS: om nu al alles op een RC versie te "gooien…" Straks komt de definitieve kun je weer opnieuw, dan wil je die oude zooi van de RC toch niet meer….[/quote:9fafb72ff5]

  Daar zit wat in, maar deze zou houden tot juni 2010, en ik wil weten of de progr. die onder XP-prof lopen ook bij 7 gaan bv mij scanner deze liep bij Vista niet en bij 7 wel, raar
 • Meestal zullen de dingen die onder vista niet werken, ook niet onder seven werken, maar het is het proberen altijd waard natuurlijk!

  Ook is het slim om misshcien nog even op de website van de fabrikant te kijken, of ze ondertussen al een driver hebben gemaakt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.