Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen doorstart naar het buroblad.

4 antwoorden
  • Hallo mensen, Kennissen van mij hebben problemen bij de opstart van Windows. In plaats van zoals hij eerder deed: doorstarten naar het buroblad, komt hij nu ineens met een inlogvenster voor gebruikers. Ze hebben daar nooit gebruik van gemaakt omdat hij doorstartte. Mijn vraag is: kun je dat 'inloggen' ook uitschakelen zodat hij wel weer direkt doorstart naar het buroblad?? Alvast bedankt voor het meedenken. Groetenissen, Margreet.
  • welke Windows? [url=http://support.microsoft.com/kb/315231]automatisch inloggen in Windows XP[/url] [url=http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/make-windows-vista-log-on-automatically/]automatisch inloggen in Windows Vista - ENGELS[/url] [url=http://www.xcomputers.info/tips/automatischinloggen.php]automatisch inloggen in Windows Vista - NEDERLANDS[/url]
  • Het betreft hier een Windows XP versie. Ik ga ff de link van Windows XP na. Hartelijk dank voor de hulp zover. Groetenissen, Margreet.
  • Ik kreeg net een mail. Het was mij verkeerd uitgelegd: het ging nl om het inloggen bij internet en email. Maar ze hebben een nieuwe pc gekocht en nou is het probleem opgelost door hun provider zelf. Tja...verwarrend als mensen er zelf geen kaas van gegeten hebben en het dus niet echt duidelijk kunnen uitleggen wat het probleem is. Eigenlijk moet je in dat geval het ff zelf voor ogen hebben. Anyway, blij dat het nu weer in orde is. Groetenissen, Margreet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.