Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista Activation - komt niet verder na BIOS

Anoniem
gerben
2 antwoorden
 • Ik zit met het volgende probleem:

  Ik wilde mijn Vista weer volledig up-to-date maken (en dan ook SP1 kunnen installeren) en heb daarom getracht VistaLoader 3.0.0.1 te gebruiken om zo een 'genuine' Vista te hebben. Ik was al in het bezit van een 'genuine' Vista, maar dit was met een oudere activation crack, waarbij na SP1 te installeren het systeem niet meer door de 'genuine' check heen kwam.

  Maar ik heb dus VistaLoader 3.0.0.1 gebruikt, gekozen voor emulatie van Asus-BIOS (in het bezit van Asus M2A-VM) en mijn systeem blijft nu hangen op een knipperende cursor. Het enige wat ik zie is het Asus-opstartscherm, en daarna een zwart scherm met knipperende cursor.
  Toegang tot BIOS lukt nog wel (ook al teruggezet naar Default Settings, geen verschil). F8 voor bootvolgorde werkt ook nog, maar daar houdt het toch wel op.
  Ook geprobeerd om een Windows XP-cd erin te stoppen (heb geen Vista-cd liggen helaas): ik krijg hier wel het bericht dat ik verder kan gaan als ik op een toets druk, maar hierna gebeurt er niks.

  Vanavond kan ik wel een Vista-cd lenen (al ben ik bang dat ik opnieuw moet installeren), maar heeft iemand ideeën wat er aan de hand kan zijn, hoe ik het kan oplossen, of in ieder geval de schade kan minimaliseren? Heb ik geen hardware of BIOS hiermee definitief beschadigd?

  Ik hoop dat jullie kunnen helpen.

  Alvast bedankt,
  Jesper
 • Jaja, helpen met een illegale Vista, dacht 't niet. :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.