Vraag & Antwoord

OS Windows

Beveiligingsupdate KB972260 IE7, 8

3 antwoorden
  • Afgelopen week is bovengenoemde update geweest voor windows internet explorer. Na de update getracht IE te openen, maar dit lukt niet. Diverse malen krijg ik de melding in een pop-up dat iexplorer.exe fouten heeft gegenereerd en moet worden afgesloten. Na een 4-tal maal getracht te openen ging het beeld op zwart met een blauw scherm (scherm of death) met een stopfout. Vervolgens update verwijderd, maar probleem bleef. IE opgewaardeerd naar versie 8 en update opnieuw geinstalleerd. Maar jullie raden het al, probleem blijft bestaan. Dit geldt ook voor Windows Live Hotmail, maar gek genoeg niet voor Windows Live Mail. Wie heeft dezelfde ellende en wie heeft de oplossing? Of ligt het probleem bij Microsoft's update zelf?
  • Een oplossing is in ieder geval een andere browser (Firefox, Opera e.d.) installeren. Je hebt dan wat ruimte om naar een oplossing te zoek, als je dat daarna nog wilt.
  • Ik heb ook Chrome op mijn PC staan, dus daar kan ik ook mee werken. Heb ondertussen middels het intikken van de beveiligings-udatecode reacties gevonden op Engelstalige sites en daar werd hetzelfde probleem geconstateerd. Het is dus een probleem dat veroorzaakt wordt door de update zelf. MS zal dus snel met een oplossing moeten komen. Geen al te beste reclame voor MS. Zeker niet als je vaststelt dat in Chrome alles vele malen sneller werkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.