Vraag & Antwoord

OS Windows

graag assistentie beftreft problemen partities/accounts xp

3 antwoorden
  • mijn oom heeft een redelijke pc met xp home en heeft voor zichzelf, zijn vrouw en zijn dochter elk een account erop. er is voor elke account een partitie in de enige vaste schijf gemaakt maar na een aantal maanden kwamen ze er achter dat alles van elke account in 1 partitie is opgeslagen. hoe moet ik het zo instellen dat elke account automatisch alles opslaat in de juiste partitie. btw handmatig bij elke dl of installatie de drive-letter veranderen is geen optie :oops:
  • Off topic. Voor de leesbaarheid zou je een hoofdletter aan het begin va de zin kunnen gebruiken 8) On topic. Er vanuit gaande dat het slechts om de map "Mijn Documenten" van iedere account gaat. http://support.microsoft.com/kb/310147/nl http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Tip-artikel/Locatie-Mijn-Documenten-aanpassen.htm Verstandig is om vooraf een back-up maken.
  • [quote:508b96323f="Rosturp"]Off topic. Voor de leesbaarheid zou je een hoofdletter aan het begin va de zin kunnen gebruiken 8) On topic. Er vanuit gaande dat het slechts om de map "Mijn Documenten" van iedere account gaat. http://support.microsoft.com/kb/310147/nl http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Tip-artikel/Locatie-Mijn-Documenten-aanpassen.htm Verstandig is om vooraf een back-up maken.[/quote:508b96323f] Sorry van de hoofdletters, zelf merk ik het nooit :roll: En helaas niet alleen mijn doc maar alles: gedownloade dingen, geïnstalleerde dingen, opgeslagen dingen (doc ppt bmp jpg) Alles gaat naar C terwijl D en E bijna helemaal leeg zijn. maar bedankt voor de moeite

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.