Vraag & Antwoord

OS Windows

bij map openen komt er een nieuw venster

3 antwoorden
  • Pas heb ik geprobeerd om de bestandsmappen een ander icoon te geven. Maar nu heb ik het probleem dat als ik een map open een nieuw venster komt. Bij de mapopties in menu 'extra' heb ik in het tabblad 'algemeen' bij 'door mappen bladeren' al ingesteld 'elke map in hetzelfde venster openen'. Het probleem zit bij tabblad 'bestandstypen', bij 'bestandsmap'. als ik op 'geavanceerd' klik kan ik kiezen hoe hij het opent. Daar heb ik al een nieuwe aangemaakt met opdracht: "explorer.exe". Dit biedt geen soelaas. Weet iemand hoe ik dit weer goed krijg??? Help alsjeblieft!!! Gert-Jan van Ginkel :?
  • Windows versie? Controleer eens of er: [b:7b0b844726]none[/b:7b0b844726] staat in de volgende sleutel: [b:7b0b844726]HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell[/b:7b0b844726] http://support.microsoft.com/kb/321186/nl Er zijn ook tweaks voor te downloaden. http://windowsxp.mvps.org/samewindow.htm Bij registerhandelingen eerst een back-up/herstelpunt.
  • Ik gebruik Windows XP Pro. Heb herstelpunt aangemaakt, veranderd in het register, opnieuw opgestart en het werkt!! :wink: Gert-Jan

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.