Vraag & Antwoord

OS Windows

SP2 Vista

10 antwoorden
  • Tot hiertoe ben ik SP2 voor Vista (Engels) nog niet tegengekomen bij de Windows Updates. Komt dit anaoniem binnen via een KB*****, of word er hier duidelijk verwezen dat het een update naar SP2 is ? Ik heb een 4-tal KB updates in de wacht staan, die ik voorlopig nog niet installeer in afwachting van een antwoord op deze vraag. Omdat ik toch links of rechts vanalles hoor dat die update van SP2 toch niet zo vlot verlopen kan, wil ik xtra voorzorgen nemen in de vorm van een xtra backup.
  • Ik kan hier werkelijk geen kaas van maken... Wat is nu precies je probleem cq. vraag?
  • 2e poging .. Word de SP2 van Vista als dusdanig gemeld bij de Windows updates of niet, ttz via een anonieme KB update of gewoon Vista SP2 ? De updates van Vista hebben een KB nummer. Als SP2 via zo een anoniem KB-update word binnengehaald wil ik daar nog even mee wachten. Er is dus geen probleem maar een vraag in verband met SP2 voor Vista.
  • Als er een service pack via Windowsupdate aangeboden wordt, heet ie daar ook gewoon service pack. Hij is dus te onderscheiden van alle andere updates. Je kan een service pack natuurlijk ook gewoon handmatig downloaden en installeren, daar heb je geen Windowsupdate voor nodig.
  • Linkie voor windows updates [url]http://www.softwarepatch.com/windows/index.html[/url]
  • Op 13 juli 2009 is bij mij via de windowsupdate sp2 (NL) binnen gekomen. Een sp is altijd een update waar je toestemming voor moet geven om deze te installeren en wordt aangeduid als SP update. Ik neem aan dat de Engelse versie al veel eerder beschikbaar was. Update verliep bij mij (zoals gewoonlijk) vlekkeloos.
  • Dit is een nuttige informatie. Bij mij is dat dus nog niet aangeboden geworden niettegenstaande ik een Engelstalige Vista heb. Daarom ook begrijp je dat ik me begon af te vragen of deze SP2 niet gewoon als een KB update aangeboden werd.
  • Ik heb zelf via de site van Microsft SP2 gedownload en geinstalleerd. Zonder enige problemen. http://support.microsoft.com/kb/935791/nl
  • Dat je die SP2 op andere manieren kon binnenhalen wist ik wel. Uit mijn posts zal je verstaan dat ik er niet sta op te wachten, maar dat ik me gewoon afvroeg waar die bleef; om vanaf het moment dat ie aangeboden werd, enkele extra voorzorgen te nemen. Mijn updates worden trouwens manueel stuk per stuk gedownload en na inspectie of ik ze wel nodig heb. Ik gebruik Windows Media Center niet en ook Windows Mail niet, dus neem ik aan dat ik daar geen updates voor nodig heb.
  • [quote:9e5fd290eb="JimBFB"]Omdat ik toch links of rechts vanalles hoor dat die update van SP2 toch niet zo vlot verlopen kan, wil ik xtra voorzorgen nemen in de vorm van een xtra backup.[/quote:9e5fd290eb] Wat voor een soort Vista SP2 problemen doel je op? De belangrijkste info over Vista SP2 staat waarschijnlijk op http://windowshelp.microsoft.com/Windows/nl-be/windows-vista-sp2.mspx Op zich zie ik geen redenen om Service Pack 2 niet te installeren. Heb je die Windows Media Center en Windows Mail dan verwijderd?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.