Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer maakt geen verbinding

5 antwoorden
  • Ik heb een hardnekkig en lastig probleem met toegang tot het net (www). Ik krijg meerdere keren per dag de boodschap dat Internet Explorer geen toegang tot het net kan krijgen. De ene keer wordt er gezocht naar een blanko pagina, de andere keer naar 127.x.x.x (x is dacht ik een 0). Ik heb I.E.8 opnieuw geinstalleerd. Ik heb wlan en lan geprobeerd. Ik heb systeemherstel gedaan naar 4 maanden geleden. Ik kan dan ook niet bij mijn router komen via lan. Ik kan wel email ophalen! Waar kan dat aan liggen? :cry:
  • reset de router eens . install de software van de router
  • [quote:a6a7b5fd93="bsa100"]reset de router eens . install de software van de router[/quote:a6a7b5fd93] Heb router gereset. Internet Explorer is hier nu wel erg instabiel. Misschien maar overstappen naar firefox? :cry: :x Nog even de boel aanzien . . . .
  • Ik heb toch het gevoel dat het meer aan de hardware (router, netwerkkaart) ligt dan aan de software (IE). Als je de PC rechtstreeks op het modem aansluit bestaat het probleem dan ook ?
  • kan je de inhoudt van je hosts-file hier plakken? [url=http://www.mvps.org/winhelp2002/hostsfaq.htm#Editor]hosts file lezen[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.