Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

windows vista opnieuw verkijgen na verwijdering?

Anoniem
a.tip
8 antwoorden
 • Is het mogelijk om vista te downloaden door je product key in te voeren? Tegenwoordog krijg je er geen schijfje meer bij en het staat ook niet meer op die aparte partitie - althans in mijn geval, na iets te enthousiaste formateer-drift gepaard aan een te groot vertrouwen in linux.

  (en o ja, ik heb wel een back-up gemaakt, maar blijkbaar niet een goede, want die dvd werkt niet)

  Maar mijn vraag is dus: kan ik vista nog ergens verkijgen?
 • Even een dvd van een kennis lenen en je eigen orginele productcode gebruiken.
 • Om wat voor merk/type PC/laptop gaat het? Over het algemeen is het nog wel mogelijk Vista Recover DVD's na te bestellen bij de fabrikant van de PC/laptop. Bij mijn weten wordt dat niet als download aangeboden.
 • [quote:6c2319efe8="The Dragon"]Even een dvd van een kennis lenen en je eigen orginele productcode gebruiken.[/quote:6c2319efe8]

  Ja, daar heb ik niet eens aan gedacht. Mijn ouders hebben sinds kort ook vista en dan zou ik daar is een goede dvd van moeten branden. (Ik neem aan dat er ergens een iso-file op hun schijf staat dan, want dat is toch wat ik op dvd moet branden?)

  [quote:6c2319efe8]Om wat voor merk/type PC/laptop gaat het? Over het algemeen is het nog wel mogelijk Vista Recover DVD's na te bestellen bij de fabrikant van de PC/laptop. Bij mijn weten wordt dat niet als download aangeboden.[/quote:6c2319efe8]

  Als ik het goed begrijp kun je via microsoft nu ook recovery dvd´s downloaden. Maar voor zo´n recovery dvd heb je toch nog wel vista nodig? (ik heb geen spoortje vista meer op mijn schijf) Of kun je met zo´n dvd een compleet vista programma downloaden en dat je dan vervolgens je productcode moet intoetsen?
 • Ik ben nu bezig om via een torrent site een vista iso-file down te loaden. Ik ben normaal niet zo´n groot voorstander van het downloaden van software via dergelijke kanalen, maarja ik heb toch betaald voor mijn vista, dus als ik op deze manier het weer terug kan krijgen dan is dat op dit moment de snelste route voor mij. Want voor zover ik het nu begrijp kan het niet via de microsoft site, ook zie ik niet een mogelijkheid om voor een paar euro een dvd na te bestellen (na invoering van je productcode.)
 • [quote:b665d30316="kapitein-x"]Ik ben nu bezig om via een torrent site een vista iso-file down te loaden. Ik ben normaal niet zo´n groot voorstander van het downloaden van software via dergelijke kanalen, maarja ik heb toch betaald voor mijn vista, dus als ik op deze manier het weer terug kan krijgen dan is dat op dit moment de snelste route voor mij. Want voor zover ik het nu begrijp kan het niet via de microsoft site, ook zie ik niet een mogelijkheid om voor een paar euro een dvd na te bestellen (na invoering van je productcode.)[/quote:b665d30316]

  Is gelukt. :D Ik heb nu zowel linux als vista op mijn computer staan. Conclusie: het is dus mogelijk om zelfs na totale verwijdering van vista, het terug te krijgen.
 • [quote:85aa4e9720="kapitein-x"]Ik ben nu bezig om via een torrent site een vista iso-file down te loaden. Ik ben normaal niet zo´n groot voorstander van het downloaden van software via dergelijke kanalen, maarja ik heb toch betaald voor mijn vista, dus als ik op deze manier het weer terug kan krijgen dan is dat op dit moment de snelste route voor mij. [/quote:85aa4e9720]
  Wel opletten met downloads via torrent.
  Nogal dikwijls zijn er virussen, wormen of trojaanse paarden ingebouwd.
  Zeker scannen met een virusscanner.
 • [quote:00f971c6a6="kapitein-x"]Conclusie: het is dus mogelijk om zelfs na totale verwijdering van vista, het terug te krijgen.[/quote:00f971c6a6] Hoe bedoel je? Had je toch nog de recovery partitie kunnen terughalen? Of was deze niet echt weg? Meestal is het zo dat als je een recovery DVD/partitie gebruikt, dat je PC weer in de fabriek toestand wordt teruggebracht. Wat dus inhoud dat een eventuele Linux installatie van de harddisk wordt weggeveegd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.