Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 RTM en wachtwoord annuleren

3 antwoorden
  • Beste lezers, Ik heb al een poosje W 7 draaien naar grote tevredenheid. Nu popt zich ineens een waarschuwing op die mij verteld dat mijn wachtwoord binnen 4 dagen moet worden veranderd. Nu heb ik nooit een wachtwoord ingesteld en ik wil het ook niet. Vraag: Hoe kan ik deze kameraad killen en dat hij nooit meer verschijnt ? Dank.
  • [quote:b60104e331="Bonanza"]W 7 (..) Nu heb ik nooit een wachtwoord ingesteld en ik wil het ook niet. [/quote:b60104e331] Waarom geen wachtwoord? Volgens deze cursus op de site van computer!totaal over [url=http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Windows-7-installeren.htm]Windows 7 installeren,[/url] is een wachtwoord voor je account verplicht. Als je geen wachtwoord wilt typen bij het inloggen, zou je automatisch kunnen inloggen via deze hyperlink [url=http://www.sevenforums.com/tutorials/377-log-automatically-startup.html]How to Automatically Log On a User Account at Windows 7 Startup.[/url]
  • Ik draai ook windows 7 RTM, en heb ook geen wachtwoord. Kan je het niet anders proberen? Klik met de rechter muisknop op computer, kies manage, klik op het pijltje local users and groups, klik op users, dubbelklik op je gebruikes naam en zet een vinkje bij: password never expires. apply, ok. Denk dat het zo ook klaar is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.