Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Kernelbase.dll ontbreekt. Kan laptop niet verder opstarten!

None
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wilde een ander thema op mijn laptop (vista). Daar heb ik nu spijt van. ik moest een paar zogenaamde dll files verwijderen en deze vervagen door naamgelijke files. Dat heb ik gedaan. Ik moest dan de laptop rebooten.

  dit heb ik ook gedaan. Maar net voordat de gebruikers ervoor komen te staan, krijg je een melding binnen. Deze is als volgt: Deze toepassing kan inet worden gestart omdat KERNELBASE.dll nie tkan worden gevonden. Het opniuew installeren van deze toepassing kan dit probleem oplossen.

  Ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen. Heb geprobeerd om in veilige modus een systeemherstelpunt te laden, maar ik krijg geen scherm te zien. Alleen deze foutmelding! Kan wel het opdrachtpromt zien, als ik deze in veilige modus laad.

  hoe moet ik dit aanpakken.? alle hulp is welkom

  met vriendelijke groeten.
 • Heb op deze http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=nl&dlc=nl&cc=be&docname=c00043105 site gevonden hoe je een systeemherstel via bios kunt gaan doen. Maar bij de eerste stap kom ik al niet meer verder?!

  Om in bios te komen lukt mij. Maar dan moet ik dit doen. En dan gebeurt er niks!

  Druk op de toets pijl-omlaag om de optie CD-ROM te selecteren. Druk op de plustoets ( + ) om het item cd-rom te verplaatsen naar de eerste plaats boven aan de lijst.
  Druk op de toets pijl-omlaag om de optie First Boot Device (Eerste opstartapparaat) te selecteren. Druk op de plustoets (+ ) totdat het item cd-rom is geselecteerd.

  Nadat de installatie is voltooid, herstelt u de oorspronkelijke instellingen in het BIOS.

  ik kan CD-ROM bovenaan zetten, maar er komt geen installatie?!

  De volgende stap is dan om de installatie cd ???? in de cdrom disk te doen.. Maar na veel gekraak, gedraai en gekreun heb ik maar besloten om de laptop uit te doen. Want er gebeurt niks?!

  Wie o wie kan mij helpen!?!
 • Heeft geen één een oplossing? :cry: :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.