Vraag & Antwoord

OS Windows

Vensters in windows 7

Anoniem
gerben
11 antwoorden
 • Hallo ik kom ergens niet uit.
  Ik gebruik in [b:febad1a8c7]IE[/b:febad1a8c7] geen tabbladen maar werk het liefst met nieuwe vensters, maar dat is een keuze natuurlijk.

  Als ik in voorgaande windows versies aan het browsen ben dan klik ik op de [b:febad1a8c7]"e"[/b:febad1a8c7] onderin de taakbalk en als ik een andere url wil hebben in een nieuw venster klik ik weer op de [b:febad1a8c7]"e"[/b:febad1a8c7] in de taakbalk zodat er een nieuw venster komt.
  Als ik dit in windows 7 doe minimaliseert de browser als ik op het [b:febad1a8c7]"e"[/b:febad1a8c7] pictogram klik in de taakbalk maar ik wil gewoon dat er een nieuw venster opent.
  Hoe krijg ik het voor elkaar dat dat wel gebeurt.
 • [quote:3704785d8c="donvanvliet"]Als ik dit in windows 7 doe minimaliseert de browser als ik op het "e" pictogram klik in de taakbalk maar ik wil gewoon dat er een nieuw venster opent. [/quote:3704785d8c] Wellicht zou je in afwachting totdat iemand het weet, gewoon met de rechter muisknop op die "e" pictogram in de taakbalk klikken. Zodat je in het menu dat dan verschijnt, kunt klikken op Internet Explorer. Verder zou je kunnen checken of er iets bruikbaars staat in deze hyperlink van How-To Geek Disable Tabbed Browsing in Internet Explorer 7
 • Ja ok maar dat gaat over het uitzetten van tabbladen in IE7. Ik gebruik geen tabbladen en ik ik heb hey over IE 8. Die rechter muisknop zal ik proberen maar dan moet ik wel even de andere PC opstarten daarvoor.
 • probeer Ctrl+n
 • Volgens mij net wat [b:e0e3c374c0]jolo[/b:e0e3c374c0] opmerkt.[quote:e0e3c374c0="jolo"]gewoon met de rechter muisknop op die "e" pictogram in de taakbalk klikken. Zodat je in het menu dat dan verschijnt, kunt klikken op Internet Explorer.[/quote:e0e3c374c0]
  Dat maak ik in ieder geval op uit de volgende blog, waarin nog enige mogelijkheden zijn beschreven.
  IE8 on Windows 7: The New Taskbar
  http://blogs.msdn.com/ie/archive/2009/05/11/ie8-on-windows-7-the-new-taskbar.aspx
 • Als je aero gebruikt (default), moet je de muis even boven het icoon op de taakbalk laten hangen. Je ziet dan minaturen van de pagina's die je open hebt. Als je de muis boven die miniaturen hangt, krijg je meteen de pagina's te zien. Klikken op zo'n minatuur zet het bijbehorende venster op de voorgrond. Dit werkt overigens met alle programma's/vensters.
 • Ik zie het al. Iedere verandering is geen verbetering .
 • Shift indrukken en op de [b:1c1a6f0205]"e"[/b:1c1a6f0205] in de taakbalk is de truck.
 • Als je met shift ingedrukt op de icoontjes klikt, verschijnt er een nieuw venster. ctrl-shift doet hetzelfde, maar dan als administrator. Voor de rest van de handige shortcuts die nieuw zijn in Windows 7 zie deze link. Wat ik alleen nog in dit lijstje mis, is: als je het actieve venster heen en weer schudt, minimaliseren alle andere vensters. Bij nog een keer schudden komen de andere venster ook weer naar boven.
 • Schudden??
 • [quote:7f7070a4aa="donvanvliet"]Schudden??[/quote:7f7070a4aa]
  Ja, schudden… Het venster een aantal keer heen en weer schuiven…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.