Vraag & Antwoord

OS Windows

WLM 8.5 crasht erg vaak na installatie van SP 3 voor XP

6 antwoorden
  • Hallo iedereen. Mijn probleem, wat waarschijnlijk al duidelijk is aan de hand van het onderwerp, is dat nadat ik Service Pack 3 geïnstalleerd had(pas sinds gisteren), dat Windows Live Messenger zeer regelmatig crasht; gemiddeld om de vijf minuten. Ik heb al WLM 8.5 geherinstalleerd(uninstall via Programma's wijzigen of verwijderen en toen 8.5 gedownload en geïnstalleerd) maar dit heeft geen effect gehad. Van even googeling naar dit probleem werd ik ook niet veel wijzer. Enig advies? Alvast bedankt. EDIT: Ik heb ook al geprobeerd WLM 8.5 in Windows 98 en Windows 2000 comptabiliteit modus uit te voeren, maar dit leid to hetzelfde. De ''crash'' overigens, is dat msn simpelweg ''verdwijnt''(alsof het zichzelf afsluit) of de standaard crash melding(....onverwachte fout...).
  • De nieuwste WLM (versie 9!) installeren lost wellicht jouw problemen op ;) !
  • [quote:22dcd8233a="El Barkhuysen"]De nieuwste WLM (versie 9!) installeren lost wellicht jouw problemen op ;) ![/quote:22dcd8233a] Dat zou zeer goed kunnen, maar het liefst behoud ik echt 8.5; ik heb het niet echt bepaald op de interface van WLM 9.
  • Kan ik begrijpen. Ik heb WLM9 met APatch ontdaan van alle franje, zoals advertenties en dergelijke. Nu is-'ie, afgezien van de moderne skin, weer net zo kaal als WLM8.5 ;) !
  • [quote:88cfe09c41="El Barkhuysen"]Kan ik begrijpen. Ik heb WLM9 met APatch ontdaan van alle franje, zoals advertenties en dergelijke. Nu is-'ie, afgezien van de moderne skin, weer net zo kaal als WLM8.5 ;) ![/quote:88cfe09c41] Om toch maar wat uit te proberen, heb de a-patch voor 8.5 geprobeerd en...deze lijkt het probleem to hebben verholpen(al een uur niet gecrasht sinds de installatie). Bedankt voor het idee.
  • Misschien een idee om je register even te checken met CCleaner, misschien dat er ergens een verkeerde verwijzing zit waardoor WLM crashte. Baat het niet, dan schaadt het ook niet :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.