Vraag & Antwoord

OS Windows

Steeds nieuw venster bij dubbelklik

7 antwoorden
  • Hallo allemaal, Opeens opent steeds een nieuw venster wanneer ik binnen windows twee keer klik op een map. Wanneer ik een map open in mijn documenten door er twee keer op te klikken opent een nieuw venster. Hoe krijg ik dit uitgeschakeld? Het is een vista laptop. Groetjes en alvast bedankt
  • In XP kun je die instelling wijzigen in het menu 'Extra' --> 'Mapopties', maar aangezien ik geen Vista gebruik weet ik niet zeker of dat daar precies hetzelfde is. Even proberen, dus :) !
  • In XP ga ik in de verkenner in het menu Tools (Extra in de NL-versie naar Folder Options (Map-Opties?). Op het tabblad General (Algemeen) kan ik dan onder Browse Folders aangeven of elke Folder (Map) in zijn eigen Window moet worden geopend of alle folders in de zelfde Window. Ik neem aan dat dat in Vista op eenzelfde plek te vinden zal zijn.
  • Dat zeg ik :lol: ;)
  • We zijn het dus eens. En tevens is hiermee bewezen dat ik er meer dan een minuut over doe om een antwoord te typen.
  • Heej, Die optie staat al ingeschakeld, dat is het vreemde... En toch opent Vista de schermen niet in een het eigen venster maar in een nieuw venster. Groeten
  • Neem eens de tips in [url=http://www.vistax64.com/tutorials/91587-open-folder-same-separate-new-window.html]How to Open a Folder in the Same or Separate New Window in Vista[/url] door. Mogelijk een "[i:b0259e3e39]Navigation Pane[/i:b0259e3e39]" instelling. Verder naar onder komt het register ter sprake. My penny is, maak een herstelpunt/back-up bij die laatste handeling.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.