Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista activeren na opstarten

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo

  Sinds enige dagen krijg ik bij het opstarten van de PC de melding: dit is een niet legitieme versie van Windows. Ik heb uiteraard gewoon een OEm versie die er op zat toen ik de PC kocht.

  Via configuratiescherm geklikt op de link: vista activeren oid. Ik heb namelijk gewoon een productkey. Dan krijg ik de melding dat ik contadct moet opnemen met de fabrikant van de PC, Medion.

  Als foutcode krijg ik het volgende:

  foutcode: 0xC004E002
  Beschrijving: de software Licensing-service heeft gerapporteerd dat het licentiearchief inconsistente gegevens bevat.

  Ik heb niets veranderd aan de PC. Het enige wat ik heb gedaan is Kaspersky verlengen van Antivirus naar Kaspersky Internet Security.

  Heeft iemand een advies? Ik heb namelijk net de upgrade van windows 7 aangeschaft en dat zal dan ook wel niet lukken vrees ik. Ik neem tenminste aan dat de PC eerst een check doet of ik wel een leitieme versie heb.

  Graag u hulp want dit vindt ik vaag
 • Quote Aart :Via configuratiescherm geklikt op de link: vista activeren oid. Ik heb namelijk gewoon een productkey. Dan krijg ik de melding dat ik contadct moet opnemen met de fabrikant van de PC, Medion. :roll: Ik zou i.d.d contact opnemen met Medion of anders Microsoft zelf.
 • [quote:b77b2c482d="The Dragon"]Quote Aart :Via configuratiescherm geklikt op de link: vista activeren oid. Ik heb namelijk gewoon een productkey. Dan krijg ik de melding dat ik contadct moet opnemen met de fabrikant van de PC, Medion. :roll: Ik zou i.d.d contact opnemen met Medion of anders Microsoft zelf.[/quote:b77b2c482d]

  Logisch, doe ik ook. Vanavond een half uur aan de telefoon gezeten en nog geen contact met medion. Een email gestuurd maar kreeg een email retour dat ik rekening moet houden met enkele werkdagen voordat ik een antwoord krijg.

  Toch niet raar dat ik dan een topic open op een site als deze? mogelijk dat iemand dit probleem herkent en mij een tip kan geven? Ik zal niet uniek zijn met mijn probleem.
 • [quote:7dc99df1ad="-Aart-"]vista activeren (..) foutcode: 0xC004E002 [/quote:7dc99df1ad] Bij mijn weten hoef je Vista niet zelf te activeren, op een merk PC. Die worden namelijk in de fabriek al geactiveerd. Maar die foutcode zou je kunnen checken op deze hyperlink error code 0xC004E002. Check eventueel op de site van Medion http://www.medion.com/nl/ > Service en ondersteuning > Recovery en Piraterij.
 • [quote:bc53fab590="jolo"][quote:bc53fab590="-Aart-"]vista activeren (..) foutcode: 0xC004E002 [/quote:bc53fab590] Bij mijn weten hoef je Vista niet zelf te activeren, op een merk PC. Die worden namelijk in de fabriek al geactiveerd. Maar die foutcode zou je kunnen checken op deze hyperlink error code 0xC004E002. Check eventueel op de site van Medion http://www.medion.com/nl/ > Service en ondersteuning > Recovery en Piraterij.[/quote:bc53fab590]

  Ik heb Vista niet hoeven activeren toen ik de PC kocht. Dit was gedaan door Medion. Het probleem is nu dan ook dat ik na drie jaar opeens de melding krijg dat Vista niet legitiem is.

  Op activeren klikken in het configuratiescherm heeft geen zin. Dan komt dus de foutcode tevoorschijn (0xC004E002)

  Ik overweeg om systeemherstel te doen. Ik zie namelijk dat enkele dagen geleden updates van windows zijn geinstalleerd. Mogelik dat het daar mis is gegaan.
 • Kun je hier wat mee?
  http://social.microsoft.com/Forums/en-US/genuinevista/thread/535c0236-e733-4f72-b339-e19cb14a0f94

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.