Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Mail in Win7 werkt niet.

None
5 antwoorden
 • Win 7 HP 64 bit.
  Ik heb van de Live Services alleen Windows Live Mail geïnstalleerd.
  Vind ook dat niks, dus wil gewoon met Windows mail werken. Er zit een WinMail.exe zowel in de Program Files map als de Program Files (x86) map. Beide geven geen reactie; het oude WinMail (opvolger van OE) werkt niet in Win7, of alleen als ik eerst Live Mail de-installeer?
 • http://www.computeridee.nl/faqman_antwoord.jsp?faqid=205825 :roll:
 • WINDOWS MAIL IN WINDOWS 7
  Hoewel Windows 7 geen standaard e-mailprogramma meer bevat, kan Windows Mail (het standaard e-mailprogramma onder Windows Vista) op eenvoudige wijze ook aan Windows 7 worden toegevoegd. Zorg er eerst voor dat de huidige map C:\Program Files\Windows Mail wordt veiliggesteld door de mapnaam te wijzigen in bijvoorbeeld C:\Program Files\Windows Mail ORG (klik met rechts op de map en kies Naam wijzigen). Kopieer vervolgens de volledige map C:\Program Files\Windows Mail van een Windows Vista-computer naar deze locatie. Windows Mail kan nu met het bestand WinMail.exe worden opgestart. Maak eventueel een snelkoppeling naar dit bestand zodat Windows Mail snel toegankelijk is!

  LET OP: Wees er alert op dat de bestanden van een 32-bits Windows Vista-versie niet worden verwisseld met die van een 64-bits Windows 7-versie (en omgekeerd)! De map C:\Program Files (x86)\Windows Mail van een 64-bits Windows Vista kan naar de map C:\Program Files van een 32-bits versie van Windows 7 worden gekopieerd, omgekeerd zal het echter niet lukken. :roll: Bron : www.schoonepc.nl
 • Bedankt!! Truc gelukt!
  Ik heb een hoofd-PC met Vista 64bits, dus kon de map gewoon op stikkie zetten en overzetten.
  Vreemd dat op dat andere forum resoluut werd vermeld dat het onmogelijk was.
  Nogmaals bedankt.
 • Zit me een beetje voor te bereiden op Windows 7. Krijg binnenkort de 64 bits versie en heb laptop (32 bits) met Windows Mail. Begrijp uit dit verhaal dat ik de map uit Vista dus niet kan gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.