Vraag & Antwoord

OS Windows

Rare dingen bij xp

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • Mijn jongere zusje heeft een "erg"oude en zwake desktop, hij heeft xp met 128mb ram, 8mb video, 300mhz processor en 5gb hd, wat mij opvalt is dat hij elke keer laat zien bij de systeem spcificaties dat hij 4ghz processor, heeft, zelf wekrt hij zo als hij moet dus op 300mhz maar weet iemand waarom hij dat laat zien??
 • Blijkbaar niet goed herkend. Maar ik zou geen tijd meer in dit prul steken, is verspilde moeite. Zelfs voor 50 euro heb je al een veel betere tweedehandse.
 • Ik had hier een computer voor reparatie met ongeveer dezelfde gegevens. Ook een 300MHZ processor.
  Daar draaide Win ME op als een zonnetje, althans als ie het deed.
  Maar er waren zoveel hardware problemen, terug te voeren naar het MOBO dat hij, behalve de bruikbare hardware, bij het vuilnis is beland.
  perloc
 • kijk ze kreeg pas een nieuwe dus ik gebruik hem voor internet(op mijn eigen nieuwe laptop gat het veel sneller want die komt pas uit de winkel maar al die virussen daar zit ik niet op te achten dus liever dat oude zooi dan mijn notebook)en dus heb ik dat rare specificatie opgemerkt.
 • [quote:13ddce457f="rayquaza2500"]….. maar al die virussen daar zit ik niet op te wachten……[/quote:13ddce457f]

  Dat is dan toch een kwestie van goede beveiliging en opletten waar je op internet komt.
  Om dan een voor-oorlogse computer te gebruiken….

  En zoals Gerben al schrijft, voor een paar tientjes heb je op marktplaats een P4, 2,4 ghz met 512 Mb geheugen en meestal zelfs een geldige XP licentie.
  Dat is een betere oplossing.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.