Vraag & Antwoord

OS Windows

kiezen voor XP in dualboot XP-Windows 7

4 antwoorden
  • ik heb XP op de C: staan en W7 op de I: partitie. Loopt lekker. Alleen wil ik in het dualbootscherm, dat hij de voorkeur geeft aan XP boven W7, want voorlopig wil ik alleen nog maar kennismaken met W7. Kan dat simpel?
  • Hallo, er zijn 2 manieren: 1e: progr. EasyBcd downloaden, is freeware. 2e: In Win7 naar config scherm gaan en daar bij instellingen zou je beide "systemen"moeten zien. Daar kun je de voorkeur mee kunnen instellen.
  • Even een uitbreiding op het hierbovenstaande. In het configuratiescherm moet je gaan naar SYSTEEM en in het volgende scherm aan de linkerzijde kiezen voor GEAVANCEERDE SYSTEEMINSTELLINGEN. Tabblad GEAVANCEERD, vakje Opstart en herstelinstellingen (knop instellingen). Vervolgens kun je daar je standaard besturingssysteem kiezen plus de tijd die je wilt hebben om die keuze te veranderen.
  • dag meedenkers, het blijkt een eitje te zijn. Vanuit Windows 7 Download EasyBCD. zorg wel voor de versie 2.0, ook al is die beta. standaard kom je in het scherm: view. klik op de knop: change. pas de boel aan (denk erom, het zijn twee schermpjes onder elkaar die je apart moet saven. da's alles. dank allemaal

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.