Vraag & Antwoord

OS Windows

Mediaplayer 12 werkt niet goed

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Na mijn update van Vista naar Windows 7 werkt de mediaplayer niet goed. Kan geen bibliotheken kiezen en ook naar het volgende nummer lukt niet.
  Kan ik de update nogmaals draaien??
  Verwijderen ed gaat niet met MP. :cry:
 • [quote:5bd842851d="paulburg"]Na mijn update van Vista naar Windows 7 werkt de mediaplayer niet goed. Kan geen bibliotheken kiezen en ook naar het volgende nummer lukt niet. [/quote:5bd842851d] Belangrijk is te vermelden of je Windows hebt geïnstalleerd als upgrade of als nieuwe installatie. Meldt verder ook welke Windows 7 versie je hebt. En of deze 32- of 64 bit is. Vermeldt verder welke handelingen je in Mediaplayer 12 hebt gedaan.

  Om je hierbij te helpen, heb ik alvast geprobeerd info te vinden op de site van Microsoft. Ik vond dan wel deze Easy Start Guide for Windows Media Player 11. Maar die van versie 12 heb ik daar niet kunnen vinden. Wel één zonder versie vermelding Getting started with Windows Media Player. En vond ik op een tip site deze Windows Media Player 12 Help and Tips.
 • Het betreft een update (over Vista heen) en is 32 bit.
  Aangezien WMP 12 aan het besturingsysteem vast zit kan ik bijv WMP 11 niet installeren.
  Verder heb ik alle site bekeken maar over WMP 12 is nog niet zo veel over bekend.
  Vandaar de vraag of ik de update opnieuw kan doen.
  alvast bedankt
 • [quote:e8d23d80d7="paulburg"]Het betreft een update (over Vista heen) en is 32 bit. [/quote:e8d23d80d7] Dan is de kans op problemen waarschijnlijk wat groter, dan een nieuwe installatie.
  [quote:e8d23d80d7="paulburg"]Aangezien WMP 12 aan het besturingsysteem vast zit kan ik bijv WMP 11 niet installeren. [/quote:e8d23d80d7] Het wordt waarschijnlijk niet ondersteund door Microsoft. Echter zijn er wel sites hierover. Zoals deze How To Uninstall Windows Media Player 12 on Windows 7? Ik heb dit echter zelf niet uitgeprobeerd.
  [quote:e8d23d80d7="paulburg"]Verder heb ik alle site bekeken maar over WMP 12 is nog niet zo veel over bekend. [/quote:e8d23d80d7] Er is natuurlijk wel Wikipedia Windows Media Player 12. En uiteindelijk heb ik ook nog enig info gevonden op de site van Microsoft Getting started with Windows Media Player. Helemaal onderaan staat er wel iets over Troubleshooting.
  [quote:e8d23d80d7="paulburg"]Vandaar de vraag of ik de update opnieuw kan doen. [/quote:e8d23d80d7] Als je Windows 7 bedoelt. Je zou deze op deze blog How to Do a Repair Install to Fix Windows 7 kunnen checken of daarop staat, wat je bedoelt.
 • Helaas. Ik heb alles geprobeerd. Het enige wat nu is gebeurd dat ik helemaal geen WMP meer heb. Hij vraagt steeds naar een andere WMP versie 6.4?????
  Dus nu maar met een altenatief werken….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord