Vraag & Antwoord

OS Windows

Start menu zelf aanpassen in Windows 7 Ultimate

4 antwoorden
  • Hoe kan ik in Windows 7 Ultimate mijn start menu aanpassen ? Als ik naar Documents and settings ga via de verkenner krijg ik steeds toegang gewijgerd Dit is ook overal het geval bij de mapjes van Start Menu, of grijs of een hangslotje erop, en steeds dezelde melding HELP bvd Frits
  • Heb je de map Mijn Documenten niet verplaatst? Heb ik ook, nu heb ik op C menu Start en op D. Die op D is de juiste, en daar kan ik in, die op C niet.
  • zet eerst in verkenner-extra-mapopties-weergave de vinkjes eens zodanig dat - de systeembestanden worden weergegeven - de verborgen bestanden worden weergegeven klik eerst op toepassen en dan op ok vervolgens (denk ik, heb hier geen w7 systeem paraat): moet je niet op gebruikers klikken ipv docs and settings??
  • [quote:88589036c3="derkdejong"]zet eerst in verkenner-extra-mapopties-weergave de vinkjes eens zodanig dat - de systeembestanden worden weergegeven - de verborgen bestanden worden weergegeven klik eerst op toepassen en dan op ok vervolgens (denk ik, heb hier geen w7 systeem paraat): moet je niet op gebruikers klikken ipv docs and settings??[/quote:88589036c3] Dit heb al reeds gedaan, bij XP-prof werkt dit maar bij W7 niet, bij gebruikers welke ik ook neem heb ik hetzelfde probleem. Het "START" en "ALLE PROGRAMMAS" wordt zo een zooitje.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.