Vraag & Antwoord

OS Windows

Van Xubuntu naar Xp

4 antwoorden
  • Hallo allemaal! Ik ben nu bezig met windows xp op een laptop te installeren waar eerst Xubuntu op staat/zat... alleen nu vraagt ie of ik hem op de geselecteerde partitie wil installeren, dat wil ik wel alleen nog zegt ie dus dat ik dan eerst die partitie leeg moet maken lees verwijderen... Nu is mijn vraag of dat kwaad kan dat ik die partitie verwijder... Alvast bedantk voor de hulp! :D.
  • dat kan alleen kwaad als er iets op die partitie staat wat je niet kwijt wilt: fotoos, docs, mails, adressen enzo. die zul je dus eerst moeten veilig stellen op een externe schijf oid, want een format is (vrijwel) onverbiddelijk: alles kwijt.
  • Hallo, Nu is alles dus gelukt qua instellingen en xp installeren... alleen nu wil ik internet op de laptop zetten d.m.v een netwerkkaart maar als ik deze in de laptop doe dan gebeurt er niks hij wordt niet herkend o.i.d dit was bij de vorige laptop waarop ik deze netwerkkaart heb gebruikt wel het geval. Nu is dus mijn vraag wat er aan de hand is of welke handelingen ik moet uitvoeren om deze draadloze netwerkverbinding weer tot stand te brengen.
  • chipset drivers

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.