Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Niet toegewezen volume toch toch toewijzen

gerben
1 antwoord
  • Windows 7 Home premium.
    Eerst met Paragon Partition Manager geprobeerd een nieuwe partitie te maken. Dit lukt niet omdat er al 4 primaire partities zijn.
    Ik heb in Windows 7 via schijfbeheer daarom het grote C volume verkleind (gehalveerd) en heb daarom een niet toegewezen volume van 448 GB. Ik wil dat graag toewijzen via schijfbeheer. nieuw eenvoudig volume etc, wijs ik een stationsletter toe. Vervolgens "Dit volume op basis van van de volgende instellingen formatteren". Ik krijg dan eerst een waarschuwing dat standaardschijven dynamisch worden gemaakt door de bewerking. Als ik besluit toch door te gaan zegt schijfbeheer dat er onvoldoende ruimte op de schijf is om te bewerking te voltooien.
    Op de schijf van 1000 GB is aanwezig: 100 MB NTFS (primaire partitie, geen volumenaam), 462 GB NTFS Boot (C: ), 20 GB NTFS Recover D: 1 GB NTFS Oem partitie.
    Het liefst zou ik C nog veel kleiner maken. Maar belangrijkste nu: hoe kan ik van de niet toegewezen ruimte toch een bruikbare partitie maken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.