Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma's reageren niet

6 antwoorden
  • Als ik lang op de computer bezig ben en wil daarna een programma opstarten, gaat dit niet. Krijg wel het bekende blauwe rondje dat het programma wil opstarten maar er gebeurt verder niks. Kan dan ook taakbeheer niet meer openen. Ik werk met Windows Vista, 2gb geheugen, 2.5 dual core. Wie kan mij helpen?
  • En als je de PC dan opnieuw opstart, kan t dan wel? Anders zou t de koeling kunnen zijn
  • een oplossing kan zijn dat je je pc een keer open schroeft en het stof verwijderd, dat help bij mij meestal qua koeling. :wink:
  • lijkt me geen echt koelingprobleem, want dan zou er (nog) minder actie overblijven op het scherm. eerst maar eens die pc een grondige schoonmaakbeurt geven: - gehele pc scannen met uptodate virusscanner - download malwarebytes, installeer, update en laat hele pc scannen - download en installeer ccleaner, laat alle overbodige bestanden opruimen, en vooral: laat het register opschonen (zeg voor alle zekerheid wel ja opde vraag of een terugzetbackup van de registerwijzigingen moet worden gemaakt [heb nog nooit hoeven gebruiken, maar je weet maar nooit...])
  • Defragmenteer ook je harde schijf eens (als je dit nog niet gedaan heb). Het kan ook zijn dat gewoon je harde schijf "hangt" na een tijdje. Daarvoor kan je het programma [url=http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html]Smart defrag[/url] gebruiken.
  • heb je een 32-bit of een 64-bit versie? Ga naar START>EIGENSCHAPPEN>SYSTEEM en bekijk!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.