Vraag & Antwoord

OS Windows

[outlook]gmail verwijderen bij binnenhalen pop3

6 antwoorden
  • ik heb in mijn outlook mijn gmail geconfigt. nu wil ik dat mijn gmail wordt verwijderd van de server bij binnenhalen. de vinkjes in de accountinstellingen bij "Kopie op de server achterlaten" staan dan ook uit. echter, er blijft een kopie op de server achter. ik heb gegoogled en daar staat dan dat je IMAP moet gaan gebruiken of je email via gmail moet verwijderen, maar dat is natuurlijk niet wat ik wil. bovendien draait er altijd een pc die al mijn email binnenhaalt die via exchange wordt gedeeld via de mobiele phone. iMAP is dan ook geen optie. iemand een idee hoe je outlook tóch email kan laten verwijderen bij binnenhalen email via pop3?
  • dat moet je voor gmail (wat op zich geen pop-toepassing is, maar ophalen als extra-service biedt) dus in gmail zelf regelen....
  • er is geen workaround beschikbaar oid? ja, via IMAP, maar dat wil ik niet.
  • jij wou gmail, dan moet je niet afkerig zijn om even een paar vinkjes te zetten in gmail..... zomoeilijk is het nu allemaal ook weer niet!
  • ik gebruik gmail al een aantal jaar, maar nooit via het web. kwam er dus laatst pas achter dat er nog steeds mail in staat van 4 jaar geleden. ik mijn outlookinstellingen checken, die stonden goed, na een google search kwam ik er pas achter dat dit dus niet ondersteund werd door google. ik ben dus helemaal niet afkeurig, maar wist simpelweg niet dat outlook niet de mail kon verwijderen. het is inderdaad met 2 klikken gebeurd, maar had gehoopt op standaardgedrag van outlook.
  • Bij Gmail kan je aanvinken, dat als er mail wordt opgehaald met POP, dat de mail hierna naar de verwijderde items wordt verplaatst. Hier blijft het dan nog 1 maand staan. Ik veronderstel dat er bij jou aangevinkt staat, dat er een kopie in Postvak In wordt gemaakt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.