Vraag & Antwoord

OS Windows

recovery cd voor true image 2010 nederlands

7 antwoorden
  • Hoe maak ik een recovery cd van acronis true image 2010 nederlands om als ik eens een backup wil terug zetten. Ik weet niet welk bestand ik moet gebruiken om een recovery cd te maken. peter
  • Wat altijd werkt, is de bootcd van trueimage aanmaken, en de (gesplitte) backups op dvd branden, of op een externe schijf zetten.
  • Dat begrijp ik maar ik weet niet welk bestand ik moet hebben om een boot cd temaken van acronis true image 2010 nederlands peter
  • Ik heb TI hier niet geïnstalleerd, maar dat moet gewoon een optie in het menu zijn. De iso daarvoor moet ook ergens in de map program files staan.
  • Om mee te beginnen zou je beter een vraag, die bovendien in de [url=http://www.acronis.com/homecomputing/download/docs/]handleiding[/url] te vinden is, beter op slechts één fora tegelijk te stellen http://forums.breekpunt.nl/topic.asp?TOPIC_ID=47389 Informatie over het maken van een bootable rescue media, staat onder andere beschreven op http://www.whatsabyte.com/P1/create_cd.htm Weliswaar in het Engels, maar met afbeeldingen erbij. Verder wordt bij de Nederlandstalige acronis true image, toch een Nederlandstalige handleiding meegeleverd.
  • laat maar zitten heb hem er afgegooid peter
  • Tja, eraf gooien is ook een optie... Een beter idee was volgens mij geweest even te zoeken in het programma. Ik begrijp tenminste uit je verhaal dat je True Image 2010 op je pc hebt geïnstalleerd. Start TI en klik op Tools en Utiliy's en je ziet dat dan de derde optie: Herstel media maken is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.