Vraag & Antwoord

OS Windows

hele opmaak vern**kt als ik op printen druk

4 antwoorden
  • halo, ik heb een werkinstructie in WORD2007 geschreven met talloze kruisverwijzingen naar hoofdstukken, figuren en nog meer van dat soort objecten. elke keer als ik het document wil printen echter, zorgen juist die verwijzingen ervoor dat de hele opmaak van mijn document op zn kop gaat. meestal komt er een enter voor zo een kruisverwijzing waardoor de tekst vanaf die kruissverwijzing op de andere pagina komt te staan. het begint al zodra ik via File ga, en dan op het menu "printen" klik waar je je printer kan selecteren. zodra je dus in dat printmenu komt zie je onderaan de pagina's opnieuw geteld worden en komt ie ineens op 10 pagina's meer uit ongeveer. hoeeeeee kan dit? ik heb al gespeeld met de instellingen bij "velden bijwerken voor printen" maar dit geeft geen verandering.
  • Probeer eens de pagina-instelling te wijzigen. en dan bedoel ik de marges.(links-rechts-boven onder) De printer gebruikt waarschijnkijk een grotere marge zodat er meer pagina's nodig zijn om de gegevens uit te printen. Suk6 Drifter
  • de engelse oplossingen zijn dat tekst in de kruisverwijzingen worden geplaatst. het zou te maken hebben met page breaks en harde enters of zo. niet dat ik daar iets van begrijp :evil:
  • Harde enters = gewoon op enter drukken. Je krijgt dan echt een nieuwe alinea page break = control + enter.. je voeg dan een einde van een pagina in en je tekst gaat verder op de volgende pagina. Dus zo kan je er ook voor zorgen dat tekst op een pagina nooit bijvoorbeeld de hele pagina vult.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.