Vraag & Antwoord

OS Windows

afspelen DVD bestanden met windows 7

10 antwoorden
  • ik speel dvd bestanden (vob´s in video ts mappen) normaal af met powerdvd. nu net laptop met windows 7. dan zou het met mediaplayer ook moeten kunnen of de versie van powerdvd die door dell wordt geleverd. toch krijg ik het niet voor elkaar. hoe kan ik een dvd die op mijn harde schijf staat afspelen dank voor de tips
  • Gebruik zelf AVS DVDPlayer (Freeware) met Windows 7. Heb even geprobeerd, maar gaat goed. Je moet dan even aanklikken "Open DVD from folder" en naar het bestand gaan waarin de videofiles staan, hierop klikken en OK geven.
  • bedoel je dat je het hebt geprobeerd met mediaplayer? ik zie daar geen optie om een dvd af te spelen. snap ook niet dat microsoft daar geen duidelijke omschrijving voor geeft. ergo: kan je me nog een beetje verder op weg helpen? thanks!!!
  • Via mediaplayer lukt het ook via Bestand/Openen, maar daarbij heb ik dan het probleem dat er wel beeld maar geen geluid is. Daarom gebruik ik AVS DVD player. Kan hier worden gedownload: http://www.avs4you.com/AVS-Media-Player.aspx Na installatie en opstarten moet het niet zo moeilijk zijn om de knop te vinden waar je kan aangeven dat je wil opstarten vanuit een map (3e knop onder vanaf links).
  • Kleine revisie, moet 3e knop van rechts zijn....
  • In het configuratie scherm bij win7 is het mogelijk, onder "Hardware en Geluiden" via de sectie "Automatisch Afspelen", aan te geven welke actie wordt ondernomen als een bepaalde cd of dvd in de speler wordt geladen. Op mijn computer is bijvoorbeeld ook Nero geïnstalleerd en ook deze optie wordt hier vermeld. Ook het omzetten met Nero Recode wordt vermeld, ik neem aan dat bij een goed geïnstalleerde versie van een ander DVD sofware pakket dit niet veel anders zal zijn. :wink:
  • Hij heeft het over een DVD die op zijn harde schijf staat.......
  • [quote:015423344f="vanveenj"]Hij heeft het over een DVD die op zijn harde schijf staat.......[/quote:015423344f] Yep... je hebt gelijk... iets te snel en te onnauwkeurig gelezen... :oops: [quote:015423344f]bedoel je dat je het hebt geprobeerd met mediaplayer? ik zie daar geen optie om een dvd af te spelen[/quote:015423344f] Ik denk dat ik hier m'n antwoord op heb geschreven.
  • Dubbelpost....
  • VLC Player en Jetaudio stellen mij nooit teleur :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.