Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 64 bits en software

3 antwoorden
  • Nu weet ik dat niet voor alle hardware 64 bits drivers beschikbaar zijn maar kan ik ook problemen verwachten met de meest gebruikte gebruikerssoftware. Zo niet waarom zijn er dan soms problemen met 64 bits drivers. Wat is het verschil eigenlijk tussen een aansturingsprogramma en een normaal software pakket v.w.b. 64 bits en 32 bits, behalve dat het ene een stuurprogramma is?
  • [quote:600cccb73b="rob bogers"]Nu weet ik dat niet voor alle hardware 64 bits drivers beschikbaar zijn maar kan ik[/quote:600cccb73b]Nee, deze worden geïnstalleerd in een "Program Files (x86)" map en kun je gewoon gebruiken.
  • In principe zijn er niet meer problemen met 64 bit drivers dan met 32 bit. Het is aan te raden om whql gecertificeerde drivers te gebruiken mits deze beschikbaar zijn. Op een 64 bit OS moet je 64 bit drivers gebruiken. Qua applicaties werken zowel 32 als 64 bit. Zo'n beetje alle programma's werken gewoon. Met deze meeste programma's merk je niet of nauwelijks verschil tussen 32 en 64 bit. Met zware geheugenintensieve applicaties kun je dit wel merken in de vorm van meer responsiviteit en dat het gewoon wat soepeler werkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.