Vraag & Antwoord

OS Windows

Register-fouten

Anoniem
timdevries
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb pas een nieuwe PC gekocht met Windows 7 64-bits erop, maar ik heb een klein probleempje met het register;

  Ik heb spellen die alleen op 32-bit kunnen draaien, en dan blijkt er een dll-bestandje op je pc te zitten waarmee je die spellen dus kan draaien; wow64.dll in de system32 map.

  Dus, als ik hem probeer te registreren met regsvr32, dan komt er deze error:

  [quote:99b9f9806b]Module 'wow64.dll' is geladen, maar het toegangspunt DllRegisterServer is niet gevonden.

  Zorg ervoor dat 'wow64.dll' een geldig DLL- of OCX-bestand is en probeer het vervolgens opnieuw.[/quote:99b9f9806b]
  Doe ik het nu verkeerd, moet ik wow64 anders openen? Het probleem is namelijk dat ik geen één dll-bestand kan openen, want dan krijg ik steeds de DllRegisterServer-error. Dus ligt het aan mijn pc, of is er een programmaatje waarmee dit opgelost kan worden?

  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met dit probleem.

  Tim
 • http://support.microsoft.com/kb/249873/nl :roll:
 • Nu zet ik

  [quote:66dbe68cc1]regsvr32 /i /n wow64.dll[/quote:66dbe68cc1] in de command, maar nu doet hij het ook niet, want hij geeft een error dat DllInstall niet gevonden is.

  Of wat moet ik anders doen? :P
 • wow64.dll is een systeembestand dat hoort bij een 64 bit Windows. Het is nodig om 32 bit toepassingen op een 64 bit Windows te laten werken. Dit heeft niets met het spel te maken. Het dll bestand registeren is ook helemaal niet nodig aangezien het geen nieuw bestand is. Welk(e) spel(len) probeer je te starten en wat voor foutmeldingen geven die? In principe moeten 32 bit toepassingen gewoon werken in een 64 bit Windows (hier en daar wat uitzonderingen)
  Of zijn het hele oude 16 bit spellen? Die kunnen inderdaad niet op 64 bit werken maar dat hoef je ook niet te proberen ook, dat gaat gewoon niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.