Vraag & Antwoord

OS Windows

c schijf

4 antwoorden
  • Hallo, ik kan mijn cschijf niet meer benaderen. bij het instaleren van windows geeft het volgende aan. Kan geen apparaatstuurprogrammas vinden Zorg ervoor dat het installatiemedium de juiste stuurprogramma bevat. Wie weet hoe ik dit kan oplossen. In de bios staat die ook niet de cschijf thanx :lol:
  • gaat om een sata-schijf? haal bij de fabrikant van het moederbord de drivers voor raid en sata. volg de instructies om die op een diskette te schrijven. start de installatie cd, en al vrijwel direct krijg je onderin een boodschap dat je op f6 moet drukken om bijzondere stuurprogramma´s te installeren. verderop in de procedure geeft xp dan aan dat je de diskette moet laden.
  • Zou het dat wel zijn, Derkdejong, want "ik kan mijn c-schijf [u:5dbce82184]niet meer[/u:5dbce82184] benaderen" En dus denk ik niet dat het ligt aan het ontbreken van de nodige drivers. De schijf wordt ook in de bios niet meer herkend - en dus zit ik te denken aan een schijf die het opgegeven heeft. En dus vindt de computer mogelijk de schijf gewoon niet (meer) Nog een mogelijkheid: de voedingskabel of de datakabel heeft het begeven. Darunia: moest je het kunnen: steek eens zowel een nieuwe voedingskabel als een nieuwe data-kabel aan je schijf? (Je zou ook kunnen proberen je schijf als tweede schijf aan een andere computer te hangen om te zien of ze daar wel herkend wordt - mja, dan moet je natuurlijk wel een tweede computer vinden)
  • zou kunnen, maar er zijn biossen waar het satagedeelte op een andere pagina moet worden geselecteerd, vandaar dat ik dat nog even oversloeg. ook al omdat in de bios geen driveletter wordt toegekend, kan je daarin niet zonder meer een c-schijf herkennen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.